Kesä 2023, Perheleirit 3–6-vuotiaille yhdessä vanhempien kanssa

Perheleiri 1. To-la 8.6.-10.6. klo 16:30-18:00 
Perheleiri 2. Ma-ke 12.6.-14.6. klo 17:30-19:00 TÄYNNÄ
Perheleiri 4. Ma-ke 19.6.-21.6. klo 17:00-18:30 TÄYNNÄ
Hinta sis. mehun: 
1 aikuinen + 1 lapsi 86  
2 aikuista + 2 lasta 94  
2 aikuista + 3 lasta 104  

Sorin Sirkuksen perheleirillä koko perhe sukeltaa yhdessä sirkuksen ihmeelliseen ja värikkääseen maailmaan. Ohjelmassa on mm. tutustumista ilma-akrobatian, tasapainoiluun ja pariakrobatian saloihin. Sisältö on suunniteltu 3-6-vuotiaille sirkustähdille vanhempineen. Toiminta räätälöidään osallistujien mukaan. Vanhempien tilalla/lisäksi mukaan voi tulla isovanhempi/kummi/muu läheinen aikuinen. Aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden, jotta tekeminen on turvallista. Leiripäivä sisältää sirkusharjoittelun lisäksi leikkejä ja rentoutumista. 

Perhesirkukseen otetaan mukaan perheitä niin, että osallistujamäärä on maksimissaan 25. Huomaathan, että aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden niin, että vanhemmilla on käsiä ja silmiä jokaiselle lapselleen. Perhesirkukset toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 12 henkilöä. 

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua. Mukaan voivat tulla myös jo sirkuskoulussa olevat lapset ja nuoret, jotka haluavat kehittää omia taitojaan. Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere. 

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse arja.taskinen@sorinsirkus.fi . Kerro, millaisella kokoonpanolla osallistutte leirille, lapsen/lasten nimi ja ikä, kotiosoitteesi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Kerro lisäksi, onko jotain erityistä, mitä sirkusohjaajan on hyvä tietää.  
Leiristä lähetetään viimeistään viikkoa ennen leiriä vahvistuskirje, jossa on maksuohjeet.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli varaus jää käyttämättä, lähetetään leirimaksu kotiosoitteeseen.

Leiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Leirimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Perheleireille ei ole alennettua hintaa. 

The following two tabs change content below.

Arja Taskinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen opintosihteerinä.