Kesä 2023, Perheleiri 7–12-vuotiaille: Akrobatiaa ja ilma-akrobatiaa vanhemman kanssa

Perheleiri 3.  15.6.-17.6., To-Pe klo 16:30-18:30 , La 10:00-12:00
Perheleiri 5. 27.6.-29.6., Ti-To klo 17:00-19:00 
 
Hinta sis. mehun: 
1 aikuinen + 1 lapsi 95 €  
2 aikuista + 2 lasta 105 €  
2 aikuista + 3 lasta 115 € 

Tervetuloa 7-12-vuotiaat temppuilemaan yhdessä vanhemman kanssa: harjoitellaan pariakrobatiaa, rakennetaan pyramideja ja tutustutaan yhdessä ilma-akrobatiaan. Toiminta räätälöidään osallistujien mukaan. Vanhempien tilalla/lisäksi mukaan voi tulla isovanhempi/kummi/muu läheinen aikuinen. Leiripäivä sisältää sirkusharjoittelun lisäksi leikkejä ja rentoutumista. 

Perhesirkukseen otetaan mukaan perheitä niin, että osallistujamäärä on maksimissaan 25. Aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden niin, että vanhemmilla on käsiä ja silmiä jokaiselle lapselleen. Perhesirkukset toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 12 henkilöä. 

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua. Mukaan voivat tulla myös jo sirkuskoulussa olevat lapset ja nuoret, jotka haluavat kehittää omia taitojaan. Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere. 

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse arja.taskinen@sorinsirkus.fi . Kerro, millaisella kokoonpanolla osallistutte leirille, lapsen/lasten nimi ja ikä, kotiosoitteesi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Kerro lisäksi, onko jotain erityistä, mitä sirkusohjaajan on hyvä tietää.  
Leiristä lähetetään viimeistään viikkoa ennen leiriä vahvistuskirje, jossa on maksuohjeet.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli varaus jää käyttämättä, lähetetään leirimaksu kotiosoitteeseen.

Leiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Leirimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Perheleireille ei ole alennettua hintaa.

The following two tabs change content below.

Arja Taskinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen opintosihteerinä.