Kesä 2023, Ilma-akrobatia -lajileiri yli 12-vuotiaille

Ma-pe 12.6.-16.6. klo 13:00-16:00
Hinta 125 € / 113 € 2.5. saakka

Ilma-akrobatialeirillä kokeillaan eri ilmavälineitä mm. trapetsia, kangasta ja ilmarengasta. Välineillä harjoitellaan yksittäisiä temppuja sekä liikesarjoja. Leirillä tarjotaan opetusta oman taitotason mukaan, ja tämän vuoksi se sopii sekä vasta-alkajille että pidempään harrastaneille. Aikaisempaa sirkuskokemusta ei tarvita.

Mukaan voivat tulla myös jo sirkuskoulussa olevat lapset ja nuoret, jotka haluavat kehittää omia taitojaan. 

Mukaan mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6.

Sorin Sirkuksen lajileireillä käy maksuvälineenä myös Tampereen kaupungin Nuorisopassi.

Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere. 

Kesäleirit maksetaan ilmoittautuessa ja kurssi-ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kun ilmoittaudut 2.5. mennessä, saat leirimaksusta alennusta 10 %. Alennettu hinta näkyy automaattisesti leirimaksuna ilmoittautuessa 2.5. saakka

Leiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Leirimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Leirikirjeet toteutuville leireille lähetetään viikko ennen leiriä. Kesäleirille ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi peruuttaa ainoastaan lääkärintodistuksella. Mikäli varaus jää käyttämättä, lähetetään leirimaksu kotiosoitteeseen. 

Tampereen kaupungin Nuorisopassilla voi maksaa myös osan sirkuskesäleiristä!  

Nuorisopassi on tarkoitettu kaikille tamperelaisille seitsemäs- ja kahdeksas- ja yhdeksäsluokkalaisille.

Nuorisopassille on ladattu saldoa käytettäviksi erilaisiin harrastuksiin. Nuorisopassi käy Sorin Sirkuksen lajileireillä maksuvälineenä. Voit valita joko 30, 50 tai 80 euron edun.  

Jos haluat maksaa nuorisopassilla, varmista puhelimesi Nuorisopassi-sovelluksesta jäljellä oleva saldosi ja varaa leiripaikkasi ilmoittautumalla sähköpostitse  arja.taskinen@sorinsirkus.fi. 

Kerro viestissäsi, mille lajileirille haluat osallistua, nimesi, ikäsi, kotiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Lisää viestiin myös huoltajan nimi ja sähköpostiosoite.   

Ilmoittautumisen yhteydessä katsotaan ajankohta, jolloin käyt Sorilla aktivoimassa Nuorisopassista valitsemasi etu 30, 50 tai 80 euroa sekä saat ohjeet, miten loppuosa kurssimaksusta suoritetaan.  

Kesäleirille ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi peruuttaa ainoastaan lääkärintodistuksella. Mikäli varaus jää käyttämättä, lähetetään leirimaksu kotiosoitteeseen.  

The following two tabs change content below.

Arja Taskinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen opintosihteerinä.