Kesä 2022: yli 12–vuotiaiden lajileiri: akrobatia ja ilma-akrobatia

Ajankohta: maanantaista torstaihin 20.6.–23.6. klo 12:00–15:00

Hinta 100 € / 90 € 1.5. saakka 

Mukaan mahtuu 16 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8.  

Ilma-akrobatian ja akrobatian leirillä pääsee tutustumaan molempiin lajeihin. Akrobatiassa harjoitellaan temppuja permannolla sekä trampoliinilla, niin yksin kuin yhdessä. Ilma-akrobatiassa kokeillaan eri ilmavälineitä mm. trapetsia, kangasta ja ilmarengasta. Leirillä tarjotaan opetusta oman taitotason mukaan, ja tämän vuoksi se sopii sekä vasta-alkajille että pidempään harrastaneille. Aikaisempaa sirkuskokemusta ei tarvita.

Tampereen kaupungin Nuorisopassi käy Sorin Sirkuksen lajileireillä maksuvälineenä. Nuorisopassi on tarkoitettu kaikille tamperelaisille seitsemäs- ja kahdeksasluokkalaisille. Voit valita joko 30, 50 tai 80 euron edun. Jos haluat maksaa nuorisopassilla, varaa paikkasi ilmoittautumalla sähköpostitse minna.kiilanto@sorinsirkus.fi.  
Kerro, mille lajileirille haluat osallistua, nimesi, ikäsi, kotiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Lisää viestiin myös huoltajan nimi ja sähköpostiosoite.   

Tullessasi leirille, aktivoi Nuorisopassista valitsemasi etu 30, 50 tai 80 euroa ja maksa leirimaksun loppuosa joko Mobile Pay:lla, pankkikortilla tai käteismaksulla.   

Kesäleirille ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi peruuttaa ainoastaan lääkärintodistuksella. Mikäli varaus jää käyttämättä, lähetetään leirimaksu kotiosoitteeseen.

The following two tabs change content below.

Minna Kiilanto

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen opintosihteerinä.