Kesä 2022: yli 10–vuotiaiden lajileiri: Loitsuja ja taikuutta

Ajankohta: maanantaista perjantaihin 13.6.–17.6. klo 16:00–17:30

Hinta 80 € / 72 € 1.5. saakka 

Mukaan mahtuu 14 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6.  

Leirillä harjoitellaan lähi- sekä näyttämötaikuuden perusteita ja laajennetaan omaa temppurepertuaaria. Harjoittelemme temppuja mm. pelikorteilla, naruilla sekä muilla pienillä esineillä. 

Leirillä tarjotaan opetusta harrastajien oman taitotason mukaan, ja tämän vuoksi se sopii sekä vasta-alkajille että pidempään harrastaneille.  

Tampereen kaupungin Nuorisopassi käy Sorin Sirkuksen lajileireillä maksuvälineenä. Nuorisopassi on tarkoitettu kaikille tamperelaisille seitsemäs- ja kahdeksasluokkalaisille. Voit valita joko 30, 50 tai 80 euron edun. Jos haluat maksaa Nuorisopassilla, varaa paikkasi ilmoittautumalla sähköpostitse minna.kiilanto@sorinsirkus.fi.  

Kerro, mille lajileirille haluat osallistua, nimesi, ikäsi, kotiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Lisää viestiin myös huoltajan nimi ja sähköpostiosoite.   

Tullessasi leirille, aktivoi Nuorisopassista valitsemasi etu 30, 50 tai 80 euroa ja maksa leirimaksun loppuosa joko Mobile Pay:lla, pankkikortilla tai käteismaksulla.   

Kesäleirille ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi peruuttaa ainoastaan lääkärintodistuksella. Mikäli varaus jää käyttämättä, lähetetään leirimaksu kotiosoitteeseen.

The following two tabs change content below.

Minna Kiilanto

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen opintosihteerinä.