Kesä 2022: Perheleiri 7–11-vuotiaille akrobatiaa ja ilma-akrobatiaa vanhemman kanssa TÄYNNÄ

Ajankohta: maanantaista keskiviikkoon 27.6.–29.6. klo 17:00–19:00
Hinta sis. mehun: 
1 aikuinen + 1 lapsi 95 €  
2 aikuista + 2 lasta 105 €  
2 aikuista + 3 lasta 115 €

Tervetuloa 7-11-vuotiaat temppuilemaan yhdessä vanhemman kanssa: harjoitellaan pariakrobatiaa, rakennetaan pyramideja ja tutustutaan yhdessä ilma-akrobatiaan. Toiminta räätälöidään osallistujien mukaan. Vanhempien tilalle/lisäksi mukaan voi tulla isovanhempi/kummi/muu läheinen aikuinen. Leiripäivä sisältää sirkusharjoittelun lisäksi leikkejä ja rentoutumista.

Perhesirkukseen otetaan mukaan perheitä niin, että osallistujamäärä on maksimissaan 20. Aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden niin, että vanhemmilla on käsiä ja silmiä jokaiselle lapselleen. Perhesirkukset toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 12 henkilöä. Perheleireille ei ole alennettua hintaa. 

Ilmoittautuminen sähköpostitse minna.kiilanto@sorinsirkus.fi > kerro, millaisella kokoonpanolla osallistutte leirille, lapsen/lasten ikä, kotiosoitteesi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Kerro lisäksi, onko jotain erityistä, mitä sirkusohjaajan on hyvä tietää.  Leiri maksetaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla. 

Ilmoittautuminen on sitova. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Osallistumiskirjeet toteutuville kursseille lähetetään noin viikko ennen ensimmäistä kokoontumista. Sorin Sirkus ei vastaa sirkuskurssien vakuutuksista. 

The following two tabs change content below.

Minna Kiilanto

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen opintosihteerinä.