Kesä 2022: Perheleiri 4. 2-6-vuotiaille yhdessä vanhempien kanssa TÄYNNÄ

Perheleiri 4. tiistaista torstaihin  28.–30.6. klo 17.15–19.15  TÄYNNÄ!

Hinta sis. mehun: 
1 aikuinen + 1 lapsi 95  
2 aikuista + 2 lasta 105  
2 aikuista + 3 lasta 115
 

Sorin Sirkuksen perheleirillä koko perhe sukeltaa yhdessä sirkuksen ihmeelliseen ja värikkääseen maailmaan. Ohjelmassa on mm. tutustumista ilma-akrobatian, tasapainoiluun ja pariakrobatian saloihin. Sisältö on suunniteltu 2–6-vuotiaille sirkustähdille vanhempineen. Toiminta räätälöidään osallistujien mukaan. Vanhempien tilalle/lisäksi mukaan voi tulla isovanhempi/kummi/muu läheinen aikuinen. Aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden, jotta tekeminen on turvallista. Leiripäivä sisältää sirkusharjoittelun lisäksi leikkejä ja rentoutumista.

Perhesirkukseen otetaan mukaan perheitä niin, että osallistujamäärä on maksimissaan 20. Huomaathan, että aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden niin, että vanhemmilla on käsiä ja silmiä jokaiselle lapselleen. Perhesirkukset toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 12 henkilöä. Perheleireille ei ole alennettua hintaa. 

Ilmoittautuminen sähköpostitse minna.kiilanto@sorinsirkus.fi > kerro, millaisella kokoonpanolla osallistutte leirille, lapsen/lasten ikä, kotiosoitteesi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Kerro lisäksi, onko jotain erityistä, mitä sirkusohjaajan on hyvä tietää.   

Ilmoittautuminen on sitova. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Osallistumiskirjeet toteutuville kursseille lähetetään noin viikko ennen ensimmäistä kokoontumista. Sorin Sirkus ei vastaa sirkuskurssien vakuutuksista.

 

The following two tabs change content below.

Minna Kiilanto

Kirjoittaja ei ole enää Sorin Sirkuksen palveluksessa.