Kesä 2022: 5–6-vuotiaiden teemasirkusleiri – Merirosvojen ja keijujen seikkailu TÄYNNÄ

1. teemasirkusleiri maanantaista keskiviikkoon 6.–8.6. klo 16:30–18:30 TÄYNNÄ!
 2. teemasirkusleiri maanantaista keskiviikkoon 27.–29.6. klo 16:30–18:30 TÄYNNÄ!
3. teemasirkusleiri maanantaista keskiviikkoon 6.–8.6. klo 14:00–16:00 TÄYNNÄ!
 

Hinta 84 / 76 € 1.5. saakka, sis. mehu ja hedelmä. 

 
Leirille mahtuu 20 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10. 

Merirosvokapteeni Hurjahammas karkaa laivaltaan, ja pian Keijulaakson eläimillä on hätä: joku on käynyt ryöstämässä eläimiltä poikaset. Kukapa muu se voisi olla kuin Hurjahammas! Merirosvot ja keijut päättävät liittoutua, sillä eläinten poikaset on pelastettava. 

Sirkusta, pakohuonepelejä ja draamapedagogiikkaa yhdistävä lomaleiri kehittää lapsen koordinaatio- ja motorisia taitoja, ryhmätyötä ja lapsen oman mielikuvituksen käyttöä sekä tutustuttaa eri sirkuslajeihin.  
Leiripäivät jakaantuvat kahteen osaan. Alussa keskitytään jongleeraukseen, tasapainotteluun, trapetsiin, trampoliiniin ja muihin sirkusvälineisiin. Loppuosa keskittyy jatkokertomuksena etenevään seikkailuun, jossa ratkotaan arvoituksia, etsitään vihjeitä ja suoritetaan fyysistä taitoa vaativia tehtäviä yhteistyössä toisten lasten kanssa. 
Seikkailu päättyy viimeisenä leiripäivänä voitonjuhlaan, jolloin seikkailijat pääsevät näyttämään ja opettamaan vanhemmille sekä sisaruksille oppimiaan sirkustemppuja.  

The following two tabs change content below.

Minna Kiilanto

Kirjoittaja ei ole enää Sorin Sirkuksen palveluksessa.