Katja Timlin on aloittanut Sorin Sirkuksen uutena tuottajana

Sorin Sirkukselle on valittu tuottajaksi Katja Timlin, joka aloitti tehtävässään tammikuussa 2022. Timlinin tehtäväalueena on sosiaalinen sirkus sekä hankkeet ja projektit, joihin kuuluu soveltavan taidetoiminnan suunnittelua, kehittämistä ja koordinointia yhdessä muun tuotantotiimin, opettajien ja Sorin Sirkuksen yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Katja Timlin on kouluttautunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi (AMK) ja opiskellut pedagogiikan sekä ryhmän ohjaamisen saralla työn ohessa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hän on työskennellyt sekä yrittäjänä että eri työsuhteissa kouluttajana, tuottaen soveltavan taiteen palveluita valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Viimeksi Katja on kehittänyt ja koordinoinut Näe hyvä mussa -toimintaa Parasta Lapsille -järjestössä. 

Sorin Sirkus on yhteisönä Katjalle tuttu jo entuudestaan, sillä hän oli sirkuksen palveluksessa jo kymmenen vuotta sitten. Silloin hän oli mukana kehittämässä ja ohjaamassa sosiaalisen sirkuksen toimintaa Sorin Sirkuksella, ja nyt hän on palannut takaisin sirkustaiteen pariin osaksi sirkuksen moniammatillista tiimiä. Katjan osaaminen pedagogiikasta ja soveltavan taiteen parista tuo arvokkaan lisän, joka täydentää hyvin sirkuksen tuotantotiimin nykyisiä ja tulevia vastuualueita.   

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.