Uutiset

Sorin Sirkus 30 v – Juhlavuosi 2015

skippis_syvättyVuosi 2015 on Sorin Sirkuksen juhlavuosi – sirkuksen perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 30 vuotta. Juhlavuoden aikana luvassa on paljon esityskiä, tapahtumia ja toimintaa.

Loppukesästä – 3.-8. elokuuta – järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa ensimmäiset Caravan – kansainväliset nuorisosirkusfestivaalit. Luvassa on viikon verran näytöksiä ja muutenkin sirkusmaista menoa Tampereen Nekalassa. Syksyllä taas pääsee ihastelemaan Sorilta maailman sirkusareenoille ponnistaneita Sorin Tähtiä: syyskuinen gaalaviikonloppu tarjoaa maneesin täydeltä loistoa ja sirkusammattilaisia maailman näyttämöiltä.

Esityksien ja tapahtumien painottuessa syyspuolelle vuotta, tarjoaa kevät elämyksellisiä kurkistuksia sirkuskeskuksen toimintaan. Tulossa on mm. verkossa julkaistava Sorin Sirkuksen 30-vuotishistoriikki, joka vie matkalle sirkuksen historiaan tekstien sekä runsaan kuva- ja videomateriaalin kautta. Maaliskuussa kuvatun taianomaisen esittelyvideon valmistumista odotellaan myös kevään aikana.

Juhlavuoden huipentaa luonnollisesti 20. marraskuuta ensi-iltansa saava JuhlaJoulushow. Lipunmyynti show’hun alkaa 1.9. – päivämäärä kannattaa merkata kalenteriin ja hankkia liput mahdollisimman nopeasti, sillä joulushow myydään loppuun joka vuosi.

Juhlavuoden ohjelma, aikataulut ja kuulumisia päivitetään osoitteeseen https://www.sorinsirkus.fi/juhlavuosi-30-v/

Tiedotamme juhlavuoden tapahtumista verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa, sekä Uutiskirjeessämme, jonka voit tilata täältä. Luvassa on vuosi täynnä sirkuksen taikaa ja tekemisen meininkiä. Tervetuloa mukaan!