Uutiset

Joulushow’n lippujen saatavuus

Koska meille tulee paljon kyselyitä Joulushow-lippuihin liittyen, päätimme listata useimmin kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksemme niihin:

Onko lippuja vielä jäljellä (19.12.2018)?
Käytännöllisesti katsoen Joulushow’mme ovat nyt loppuunmyytyjä. Muutamia lippuja voi olla jäljellä ja ne näkyvät Lippu.fi osoitteesta eli Lippupisteen sivuilta. Nämä liput myydään Lippupisteen kautta.

Onko mahdollista, että lippuja vapautuu vielä?
On. Isoilta ryhmiltä voi jäädä lippuja yli esimerkiksi sairastapauksen vuoksi. Mikäli ryhmä ilmoittaa meille etukäteen tilanteen, ilmoitamme vapautuvista lipuista mahdollisimman pian Sorin Sirkuksen Facebook-sivuilla sekä Facebookin Joulushow 2018- tapahtumasivulla. Näitä lippuja ei voi varata etukäteen vaan ne myydään jonotusjärjestyksessä kyseisenä näytöspäivänä Sorin Sirkuksella lipunmyyntitiskiltä sillä hinnalla, mikä lipussa lukee. Saadut lippurahat menevät suoraan alkuperäisen lipun ostajalle. Sorin Sirkuksella tapahtuva lipunmyynti avautuu vasta tuntia ennen kulloisenkin näytöksen alkua.

Minulla on lippuja, joita en pääsekään käyttämään, mitä teen?
Kehotamme tarjoamaan lippuja omalle lähipiirille ja ystäville. Jos omista läheisistä ei löydy tulijoita, kehotamme ensisijaisesti kirjoittamaan lipuista ilmoituksen Joulushow 2018 tapahtuma sivulle Facebookiin ja tarjoamaan niitä halukkaille sitä kautta. Sorin Sirkus ei ylläpidä lippujen vaihtopörssiä, vaan kyseessä on tuolloin lippujen myyjän ja ostajan välinen asia.

Miksi mainostitte Joulushow’ta tämän päivän Aamulehdessä (19.12.2018), vaikka lippuja ei ole enää jäljellä?
Olemme iloisia ja otettuja siitä että Joulushow’mme saa palstatilaa ja toimittaja on päättänyt nostaa Sorin Sirkuksen esitykset esille. Kyseessä on kuitenkin toimittajan oma päätös, ei Sorin Sirkuksen maksama mainos.

Onko show’sta tulossa lisänäytöksiä?
Ei valitettavasti. Esiintyjämme ovat lapsia ja nuoria, joille tämä esitysmäärä (koko syksyn rankan harjoitteluvaiheen päätteeksi) on jo aika paljon koulutyön lisäksi.

Milloin vuoden 2019 Joulushow’n lipunmyynti alkaa?
Seuraavan, marraskuussa 2019 ensi-iltansa saavan, Joulushow’n lipunmyynti alkaa syyskuun alussa 2019. Tiedotamme lipunmyynnin aloituksesta omilla verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa.