Joulushow Soilun vuoden 2022 esitykset peruttu

Joulushow Soilun kaikki vuoden 2022 esitykset on peruttu. Peruttuja esityksiä ei enää siirretä uusiin tapahtuma-aikoihin, vaan ne on peruutettu kokonaan. Esityksiin ostetut liput voi palauttaa tai vaihtaa Sorin Sirkuksen lippulahjakorttiin.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston tiedotteen (5.1.2021) mukaan Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntien ja Punkalaitumen kunnan alueella ollaan edelleen kieltämässä yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa 8.–21.1.2022 väliseksi ajaksi, jolloin Sorin Sirkuksen ei ole mahdollista jatkaa esityskautta sirkuskoulun kevätlukukauden alkamisen johdosta.

Ennen joulua peruttiin yhteensä kolme esitystä ajalta 5.–7.1.2022. Kaikkiaan Soilun esityskautta olisi ollut jäljellä vuonna 2022 viiden esityksen verran. Sorin Sirkus kiittää yleisöä ja kaikkia katsojia saadusta tuesta ja hienoista hetkistä Sorin Sirkuksen maneesilla vuoden 2021 joulushow-esityksissä!     

Palautusaikaa lipuille vuoden 2022 loppuun saakka

Palautusaikaa käyttämättömäksi jääville lipuille on runsaasti, vuoden 2022 loppuun saakka. Pitkällä palautusajalla halutaan antaa asiakkaille aikaa tilanteessa, jossa tapahtumien peruuntumisesta johtuvat palvelupyynnöt pitkittävät asiakaspalvelun vastausaikoja.

Joulushow Soilun vuoden 2022 peruttuihin esityksiin ostetuille lipuille voi tehdä palautuspyynnön osoitteessa web.lippu.fi/palautus. Lippu.fi palauttaa lipun hinnan ilman palvelumaksua ja toimituskulua. 

Vaihtoehtoisesti liput voi vaihtaa Sorin Sirkuksen lippulahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan ostopäivästä ja se käy Sorin Sirkuksen tapahtumiin, jotka ovat myynnissä Lippu.fin kautta. Vaihtoaikaa käyttämättömäksi jääville lipuille on myös vuoden 2022 loppuun saakka. 

Liput voi vaihtaa Sorin Sirkuksen lippulahjakorttiin sähköpostitse 31.12.2022 mennessä. Vaihtopyynnön voi tehdä lähettämällä sähköpostilla viestin osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi. Viestiin tulee lisätä otsikko ”Lippuvaihto Sorin Sirkus” ja omat yhteystiedot. Vaihtoa voi pyytää myös puhelimitse numerosta 0600 900 900 (ma–la klo 9–19, puhelun hinta 2 €/min + pvm/mpm).

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)