KoronavirusTiedotteetUutiset

Joulushow Soilun loppuvuoden esitykset on peruttu

Lippupiste ottaa yhteyttä lipun ostaneisiin asiakkaisiin mahdollisimman pian

Joulushow Soilun esitykset on peruttu loppuvuoden 2020 osalta. Lipunmyynti esityksiin 2.12.–21.12.2020 välisenä aikana on keskeytetty Pirkanmaan uusien koronasuositusten vuoksi. Lippupiste lähettää ohjeet kaikille lipun ostaneille asiakkaille lippujen mahdolliseen vaihtoon tai palautukseen liittyen.  

Loppuvuoden esityksiin hankitut liput voi vaihtaa Lippupisteessä Sorin Sirkuksen lippulahjakorttiin, joka on vuoden ajan voimassa. Lahjakortti käy Sorin Sirkuksen tapahtumiin, jotka ovat myynnissä Lippu.fin kautta. Liput voi myös palauttaa. 

Kaikkiin lippujen vaihtoihin ja palautuksiin liittyen asiakkaita tiedottaa ja palvelee kumppanimme Lippupiste Oy. Vastauksia koronatilanteeseen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin voi lukea lippu.fin tiedotussivulta. Palvelu- ja toimitusmaksuja ei palauteta.           

Poikkeuksellisessa tilanteessa asiakkaillamme on myös mahdollisuus tukea Sorin Sirkuksen tekemää nuorisotyötä. Käyttämätön lippu on myös arvokasta nuorisotyön tukemista, ja halutessaan lipun voi jättää palauttamatta.

Sorin Sirkus toivoo, että Soilun esityksiä pystytään jatkamaan suunnitellusti tammikuussa 2021. 

Loppuvuoden esityksiin hankitut liput voi vaihtaa tammikuun näytöksiin, joihin on vielä tilaa. Ostetut liput voi vaihtaa myös Sorin Sirkuksen lippulahjakorttiin, joka on vuoden ajan voimassa. Lahjakortti käy Sorin Sirkuksen tapahtumiin, jotka ovat myynnissä Lippu.fin kautta. Ota yhteys 17.1.2021 mennessä Lippupisteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi (otsikoi viesti Lippuvaihto Sorin Sirkus ja lisää viestiin yhteystietosi) tai puh. 0600 900 900 (ma-la klo 9-21, puhelun hinta 2€/min + pvm/mpm).

Poikkeuksellisessa tilanteessa asiakkaillamme on myös mahdollisuus tukea Sorin Sirkuksen tekemää nuorisotyötä. Käyttämätön lippu on myös arvokasta nuorisotyön tukemista, ja halutessaan lipun voi jättää palauttamatta.

Mikäli em. vaihtoehdot eivät sovi, voi liput palauttaa 17.1.2021 mennessä osoitteessa web.lippu.fi/palautus, Lippupiste palauttaa lipun hinnan ilman palvelumaksua ja toimituskulua.

Päivitetty 15.12.2020: Lipunmyynti esityksiin ajalle 6.1.–10.1.2021 on keskeytetty 15.12.2020 uusittujen Pirkanmaan pandemiatyöryhmän suositusten johdosta.

Päivitetty 16.12.2020: Lippuvaihtojen palautuspäivämäärän takarajaksi muutettu 17.1.2021. 

Uutiskaruselli

The following two tabs change content below.
Piia Karkkola

Piia Karkkola

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.
Piia Karkkola

Latest posts by Piia Karkkola (see all)