Joulushow Soilun livestriimi on nyt myynnissä

Sorin Sirkuksen joulushow-esityksen tallenteen voi katsoa tammikuussa verkosta

Joulushow Soilun livestriimi on julkaistu myyntiin. Tapahtuma alkaa perjantaina 15.1.2021 klo 18.00. Sorin Sirkuksen 35-vuotisjuhlavuoden joulushow Soilu vie katsojat talvisiin tunnelmiin ja jännittäviin tilanteisiin kesyttömän luonnon armoille. Mikä on totta ja mikä vanhaa kansantarua? Johtaako taival tunturiin vai toiseen todellisuuteen? Sorin Sirkuksen lahjakkaat nuoret tarjoilevat taitoa, temppuja, tulta ja temmellystä. Yksittäisen lipun hinta on 15 euroa ja kannatuslipun hinta on 30 euroa. 

Livestriimi on saatavilla Keikalla.fi -verkkoalustalla, joka tarjoaa kulttuurielämyksiä virtuaalimuodossa ja laadukasta livestriimiä voi seurata vaikka omalta kotisohvalta. Soilun tallenne on katsottavissa palvelussa seitsemän vuorokauden ajan ja liput ovat myynnissä ainoastaan ainoastaan lippu.fin verkkokaupassa, ei myyntipisteillä. 

Sorin Sirkus on joutunut peruuttamaan Joulushow Soilun esitykset Pirkanmaan alueellisten koronasuositusten ja -rajoitusten johdosta. Aiheesta voi lukea lisää tästä. Peruttujen esitysten lippuja ei voi vaihtaa livestriimin lippuihin. 

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.