Joulushow ja usein kysytyt kysymykset

Syksy on jo pitkällä ja lipunmyynti Sorin Sirkuksen perinteiseen joulushow-esitykseen on käynnissä. Meille esitetään usein erilaisia kysymyksiä joulushow-esityksiin ja lipunostoon liittyen, joten haluamme esittää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Muista varmistaa oma paikkasi tämän vuoden esityksiin ajoissa!
Onko Sorin Sirkuksella käytössä koronapassi?

Sorin Sirkus ottaa koronapassin käyttöön joulushow-esityksissä 6.12.2021 alkaen. EU:n koronatodistusta eli koronapassia kysytään tapahtumapaikalla ennen lipuntarkastusta kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä.

Käyttöönotto perustuu uusiin kokoontumisrajoituksiin, jotka Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määräsi 3.12. neljän sairaanhoitopiirin alueelle.

Kun tulen katsomoon, pitääkö minun käyttää maskia?

Noudatamme valtakunnallista THL:n ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin maskisuositusta. Tämänhetkinen Pirkanmaan sairaanhoitopiirin suositus on, että kasvomaskia käytetään kaikissa yleisissä sisätiloissa, joissa oleskelee paljon ihmisiä lähellä toisiaan. Haluamme, että esitykset ovat turvallisia kaikille: katsojille, esiintyjille sekä henkilökunnallemme. Sirkukselle ei saa siis tulla oireisena tai sairaana. Toivomme myös, että kaikki yli 12-vuotiaat käyttävät maskia koko esityksen ajan. Jos sinulla on terveydellisistä syistä mahdotonta pitää maskia, silloin sitä ei tarvitse pukea.

Kumpi katsomolohko on parempi?

Katsomot ovat identtiset, joten kummastakin katsomosta on yhtä hyvä näkyvyys maneesin näyttämölle, joka on katsomoiden välissä.

Mikä on esityksen ikäraja?

Esityksestä parhaiten nauttivat lapset, jotka jaksavat keskittyä omalla istuimellaan kahden tunnin ajan eivätkä säikähdä pimeyttä, kovia ääniä, savua tai valotilanteiden vaihtelua.

Moneltako esitykseen kannattaa tulla?

Ovet katsomoon avataan noin 20–30 minuuttia ennen esitystä. Jos sirkuslippujen paikat ovat D-, E- tai F-katsomoissa, maneesille pääsee sirkuksen pääoven ja -aulan kautta. A-, B- ja C-katsomoihin siirrytään suoraan ulkoa, jolloin sisäänkäyntinä toimii maneesin takaovi.

Onko sirkuksella vessoja?

Kyllä. Molempien katsomolohkojen yhteydessä.

Minun pitää vaihtaa tai peruuttaa lippu, mitä teen?

Jos oireita ilmenee, lipun voi siirtää toiselle esityspäivälle, mikäli paikkoja on jäljellä. Vaihdon tekee lipun välittäjä eli Lippu.fi. Asiakas maksaa vaihdosta Lippu.fi:n hinnaston mukaisen maksun. Lippua ei voi peruuttaa, vaan kaikki lippuostokset ovat lähtökohtaisesti sitovia. Lisätietoja lippujen toimituksesta voi lukea tästä ohjeesta. Lippu.fi tarjoaa lipunoston yhteydessä mahdollisuuden hankkia Lipputurva-vakuutuksen, joka korvaa lipun peruutuksen omien Lippu.fi:n ehtojensa mukaisesti.

Tarvitseeko sylissä istuva lapseni oman lipun?

Sylissä oleva lapsi ei tarvitse omaa lippua.

Onko mahdollista tehdä ryhmävaraus?

Ryhmävarauksia on mahdollista tehdä Lippu.fi:n ryhmämyynnistä, joka palvelee sähköpostilla osoitteessa ryhmat@lippu.fi. Ryhmämyynti palvelee kaikissa 11 tai sitä useamman lipun tilausten kanssa, ja Sorin Sirkuksen ryhmäalennus on voimassa 20 lipun tai sitä isompien ryhmien varauksissa.  

Myydäänkö esityksen yhteydessä jotain? Onko väliaikatarjoilu mahdollista? 

Esityksen yhteydessä myydään kahvia/teetä, popcornia, makeisia, vettä, virvoitusjuomia, mehua, Sorin Sirkuksen tuotteita kuten kangaskasseja ja VIMMA x Sorin Sirkus -vaatteita ja kalenteri-käsiohjelmia. Väliaikatarjoiluja voi tilata ennakkoon ennen esitystä sirkuksen pääoven aulasta, jolloin liput kannattaa ostaa D-, E- tai F-katsomoihin. Ryhmävarausten väliaikatarjoiluja voi tilata ryhmätilausten yhteydessä. Kaikki ryhmävaraukset hoitaa Lippu.fi:n ryhmämyynti osoitteessa ryhmat@lippu.fi. 

Kauanko esitys kestää ja onko siinä väliaikaa?

Esityksen kesto on noin kaksi tuntia sisältäen väliajan.

Mihin laitamme takit esityksen ajaksi?

Vielä tänä vuonna vaatesäilytykset on pääosin poistettu käytöstä ylimääräisten ruuhkien ja sumppujen välttämiseksi. Ulkovaatteet otetaan mukaan katsomoon esityksen ajaksi. Pääaulassa on jonkin verran itsepalvelunaulakoita D-, E- ja F-katsomoihin tuleville. 

Miten asiakaspysäköinti on hoidettu esityksissä?

Sirkuksella on oma pysäköintialue, joka löytyy pääoven edestä. Pysäköintialueelle voi ajaa sekä Ahlmanintieltä että Linjurinkadulta.

Onko jotain muuta, mitä tulisi ottaa huomioon? 

Pyydämme Teitä tutustumaan huolellisesti joulushow-esitysten yleisiin turvallisuusohjeisiin, jotka tulostuvat myös lippujen tilausvahvistukseen. Ajantasainen turvallisuustieto päivittyy myös Soilun tapahtumasivulle: https://www.sorinsirkus.fi/soilu/

Lämpimästi tervetuloa Sorin Sirkukseen – turvallisesti! 

Juttu päivitetty 3.12.2021: lisäys koskien koronapassin käyttöönottoa 6.12.2021 alkaen. 

The following two tabs change content below.

Eveliina Saxman

Kirjoittaja ei ole enää Sorin Sirkuksen palveluksessa.