Isä- ja lapsikurssit

Isä-lapsisirkus (täynnä)

Isä-lapsisirkus la 28.11. klo 9-10:30 (4kk–6-vuotiaille ja heidän iseilleen) Sorin Sirkuksen isä-lapsisirkus on mitä mainioin tapa viettää lauantaiaamu yhdessä ja nauttia liikunnan ilosta! Isä ja lapset tutustuvat yhdessä sirkuksen monipuoliseen ja mielenkiintoiseen maailmaan. Ohjelmassa on hauskaa tekemistä ja sirkustemppuja. Sisältö räätälöidään sopivaksi ihan kaikille iseille ja 4kk-6-vuotiaille sirkustähdille. Perheen pienimmän pääsyvaatimuksena on, että lapsi kannattelee päätään.  

Hinta: 30 € /isä ja lapsi

Kurssille otetaan enintään 12 isää  lapsineen. Mitään ennakkotaitoja ei tarvita, rento asenne ja avoin mieli riittää! 

Kurssi maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Osallistumiskirje tulijoille lähetetään noin viikko ennen tapahtumaa. Sorin Sirkus ei ole vakuuttanut lyhytkursseille osallistuvia. 

Opettajina toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkusohjaajat. Isisirkukseen tarvitset mukaan vain  sisäliikuntavaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/voimistelutossut. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere. Tervetuloa Sorin Sirkuksen ihmeelliseen maailmaan! 

Lataa lahjakorttipohja isälle Sorin Sirkuksen isä-lapsisirkukseen alla olevasta painikkeesta! 

Ilmoittaudu

The following two tabs change content below.
Annukka Nevalainen

Annukka Nevalainen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen sirkuskoulun opintosihteerinä.
Annukka Nevalainen

Latest posts by Annukka Nevalainen (see all)