Ilmoittautuminen talviloman sirkuskursseille on avattu

Ilmoittautuminen Sorin Sirkuksen talviloman sirkuskursseille on avattu. Kaikki tämän vuoden talvisirkuskurssit järjestetään 27.2.–1.3.2023 välisenä aikana. Lasten ja nuorten sirkuskursseja järjestetään kolme: 4–6-vuotiaille, 7–9-vuotiaille ja yli 10-vuotiaille. Yli 10-vuotiaiden kurssi painottuu ilma-akrobatiaan. Lasten ja nuorten sirkuskurssit eivät edellytä aikaisempaa sirkuskokemusta.

Perhesirkuskursseja järjestetään kaksi, joista ensimmäinen on suunnattu 2–6-vuotiaille lapsille yhdessä vanhempien kanssa. Toinen painottuu akrobatia- ja ilma-akrobatiaharjoituksiin ja lajikokeiluihin ja se on suunnattu 7–12-vuotiaille, jotka voivat osallistua kurssille toisen vanhemman kanssa. Vanhemman tilalla kurssille voi osallistua myös lapsen muu läheinen aikuinen, esimerkiksi isovanhempi tai kummi.

Perhesirkuskursseille otetaan mukaan osallistujia siten, että kummallakin kurssilla on maksimissaan 25 osallistujaa. Aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden, jotta kaikkien mukana olevien lasten toimintaa voidaan valvoa turvallisesti. 

Aikuisille on tarjolla kaksi talviloman tiiviskurssia. Kursseille voivat osallistua uudet ja vanhat sirkusharrastajat, jotka eivät ehdi sitoutumaan koko kevääseen, tai kevään kursseille osallistuvat, jotka haluavat tiiviin tehotreenin talvilomaviikolle. Tiiviskurssit järjestetään iltaisin 27.2.–1.3. välisenä aikana: ilma-akrobatian perus-jatkotason tiiviskurssi klo 17.45–19.15 ja akrobatian perus-jatkotason tiiviskurssi klo 19.15–20.45. Aikuisten kurssien järjestämistä tukee Kansalaisfoorumi

Talviloman sirkuskurssien ilmoittautumismenetelmät vaihtelevat hieman. Lasten ja nuorten sirkuskursseille osallistutaan Sorin Sirkuksen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Perhesirkuskursseille ilmoittaudutaan joko sähköpostilla tai kurssien ilmoittautumislomakkeella.             

Talvisirkuskurssien tarjontaan ja ilmoittautumista koskeviin ohjeisiin voi tutustua alla olevasta listasta tai kurssien ja leirien laajemmasta esittelystä Sorin Sirkuksen verkkosivuilta

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.