Ilmoittautuminen syksyn 2023 vauva- ja taaperosirkukseen on nyt auki!

Vauva- ja taaperosirkus on lapsen ja vanhemman yhteistä toimintaa ja temppuilua. Harjoitusten, laulujen, lorujen sekä temppujen kautta lapsi pääsee tutustumaan omaan kehoonsa. Vanhemmat saavat puolestaan kevyttä liikuntaa, varmuutta esim. vauvan käsittelyyn sekä ennen kaikkea hauskaa yhteistä aikaa lapsen kanssa!  Vauva- ja taaperosirkuksessa tutustumme akrobatiaan, jongleeraukseen, tasapainoiluun sekä ilma-akrobatiaan.

Mitään ennakkotaitoja ei kursseilla vaadita, rento asenne sekä avoin mieli riittävät. Kursseilla opettavat kokeneet vauva/taaperosirkusopettajat. Kurssit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.

Syksyllä järjestetään ikäryhmittäin neljä ryhmää 4 kk – 3-vuotiaille lapsille vanhempineen. Avaa ryhmien lisätiedot harmaasta laatikosta.

6 kertaa, hinta 110 €

Kaikki syksyn kurssit kestävät kuusi viikkoa, viikot 36-41.

Kurssi maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kurssia ei voi maksaa osallistumiskertojen mukaan. Koko kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Mikäli ostat kurssin lahjaksi, voit ostotapahtuman jälkeen olla yhteydessä sirkuskoulun toimistoon (arja.taskinen@sorinsirkus.fi) ja pyytää sirkuksen kuvallisen lahjakorttipohjan.

Kurssit toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6 lasta ja kursseille otetaan enintään 10 tai 14 lasta vanhempineen (kurssista riippuen). Jokaista osallistuvaa lasta kohden mukana tulee olla yksi aikuinen. Osallistumiskirjeet toteutuville kursseille lähetetään viikko ennen ensimmäistä kokoontumista. Sorin Sirkus ei vastaa sirkuskurssien vakuutuksista.

The following two tabs change content below.