Ilma-akrobatiakurssi yli 10-vuotiaille

Ajankohta: maanantaista keskiviikkoon 28.2.–2.3.2022 klo 17.30–19.00 välisenä aikana

Talvilomaviikon 2022 ilma-akrobatiakurssilla on luvassa temppuilua erilaisilla välineillä. Kurssilla kokeillaan mm. trapetsia, köyttä ja ilmarengasta. Aikaisempaa sirkuskokemusta ei tarvita.

Mukaan mahtuu 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Kurssi järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6. Kurssin hinta on 80 euroa. Hinta Sorin Sirkuksen oppilaille -10 %, 72 €. Ilmoittaudu järjestelmässä “SORIN OPPILAS”-linkin kautta.

Kurssit maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli sille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Kurssilaiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Kurssikirjeet toteutuville kursseille lähetetään viikko ennen kurssia.

Opettajina toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Kurssille tarvitaan mukaan lajiin soveltuvat, joustavat sisäliikuntavaatteet, henkilökohtainen vesipullo ja voimistelutossut. Kurssille voi osallistua myös paljain jaloin. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni.

Kouluikäiset lapset ja nuoret käyttävät kursseilla suositusten mukaisesti kasvomaskia.

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.