Hip Cirq Europ’ – upea kansainvälinen esitys saa maailman ensi-iltansa Sorin Sirkuksella!

Hip Cirq Europ’

Sorin Sirkuksella saa Ruska Festivalin yhteydessä ensi-iltansa perjantaina 25.1.2013 upea kansainvälinen esitys, Hip Cirq Europ’. Tule nauttimaan sirkuksen, hip hopin ja urbaanit taiteet yhdistävästä esityksestä. Lavan valtaa kaksitoista eurooppalaista taiteilijaa ja Sorin Sirkuksen esiintyvät -ryhmäläisiä. Luvassa on monitaiteellinen ja monikulttuurinen, moderni, ainutlaatuinen ja elämäniloinen esitys!

Esitys on osa laajempaa samannimistä EU:n kulttuurihanketta. Pääprojektiin osallistuu kaksitoista nuorta kuudesta osallistujamaasta koreografien Eric Mezino (Cie E.Go) ja Gaëtan Levêque (Collectif AOC) johdolla. Kussakin esityksessä on kahdentoista sirkus- ja tanssitaiteilijan lisäksi paikallisista nuorista nousevista taitelijoista koostuva ryhmä. Hanke kiertää kahden viikon mittaisissa residensseissä kuudessa eri maassa ympäri Eurooppaa, joista jokainen päättyy paikallisilla festivaaleilla tai kulttuuritapahtumassa olevaan esitykseen.

Esitykset Sorin Sirkuksella

pe 25.1. klo 18.00 (Ensi-ilta)

la 26.1. klo 14.00

Esityksen kesto n. 1 h 15 min (ei väliaikaa)

Liput 15/12 €

Varaukset: Tiketti

Maistiaisia esityksestä täällä

Hankkeen tarkoituksena on edistää urbaanien taiteiden tunnettuutta ja arvostusta, nuorten taiteilijoiden taloudellista, sosiaalista ja kulttuurillista yhdentymistä ja avata ovia nouseville sirkus ja hip hop -taiteilijoille. Tavoitteena on myös tuoda taidetta lähelle uusia yleisöjä sekä hyödyntää sosiaalista sirkusta syrjäytymisen ehkäisemisen keinona.

Hankkeen taustaorganisaatio on ranskalainen sirkuskoulu Le Petit Plus Cirque de Monde (Bagneux). Muut hankkeeseen osallistuvat sirkukset ovat Ecole de Cirque de Bruxelles (Belgia), Circus Elleboog (Amsterdam, Hollanti), Belfast Community Circus School (Pohjois-Irlanti/UK), Sorin Sirkus (Tampere, Suomi), Métis Gwa (Guadalupe).

The following two tabs change content below.
Tekstin julkaisija on Sorin Sirkus ry.