Hiihtolomaleirien ilmoittautuminen on avattu

Sorin Sirkuksen hiihtolomaleirien ilmoittautuminen on avattu. Leirejä on tänä vuonna yhteensä kolme ja ne järjestetään koululaisten hiihtolomaviikolla 24.–29.2.2020. Lasten leirit ajoittuvat maanantain ja keskiviikon väliselle ajanjaksolle 24.–26.2.2020. Tarjonnassa on mukana myös perheleiri, mikä on suunnattu 2–6-vuotiaille lapsille yhdessä vanhempien kanssa. 

Perheleirillä koko perhe pääsee sukeltamaan sirkuksen maailmaan. Ohjelmassa on tutustumista ilma-akrobatian, tasapainoilun ja pariakrobatian saloihin. Sisältö on suunniteltu pääasiassa 2–6-vuotiaille sirkustähdille vanhempineen, mutta vanhemmatkin lapset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan ja toiminta räätälöidään osallistujille sopivaksi. 

7–10-vuotiaille suunnattu talvilomasirkusleiri toteutetaan aikavälillä 24.–26.2.2020. Leirillä tutustutaan monipuolisesti eri sirkuslajeihin, opetellaan jongleerausta ja tasapainoilua eri välineillä, tehdään akrobatiaa matolla, ilmassa ja parin kanssa sekä harjoitellaan esiintymistä. 

4–6-vuotiaiden lasten talvilomasirkusleirillä tutustutaan leikin kautta monipuolisesti eri sirkuslajeihin, kokeillaan miltä rolabolailu tuntuu tai miten pallon päällä pystyy tasapainoilemaan, heitetään kuperkeikkoja ja uskaltaudutaan trapetsille roikkumaan. Leiri päättyy viimeisenä päivänä esitykseen, jota vanhemmat, kummit ja kaverit ovat tervetulleita seuraamaan. 

4–6-vuotiaiden ja 7–10-vuotiaiden leireille mahtuu 20 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirit järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10. Hiihtolomaleirien ilmoittautumisohjeet ja kurssikuvaukset löydät tästä linkistä ja sivun alaosassa olevista valikoista. Perheleirille (2–6-vuotiaille) ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen sirkuskoulu@sorinsirkus.fi. Kerro viestissä, millaisella kokoonpanolla osallistutte leirille, lapsen/lasten ikä, kotiosoitteesi sekä sähköpostiosoite. 

 

Tutustu hiihtolomaleirien kuvauksiin

Artikkeleita ei löytynyt.

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.