Uutiset

Haut auki sirkustaiteen painotusluokille ja lukiolinjalle!

Posted

Haut auki sirkustaiteen painotusluokille ja lukiolinjalle!

Sorin Sirkus ja Tampereen yliopiston normaalikoulu aloittivat sirkustaidepainotuksen yläkoulussa ja lukiossa lukuvuonna 2016 – 2017. Sirkusluokat ovat ainoita laatuaan Suomessa. Tänä keväänä haetaan taas oppilaita painotusluokille. Sorin Sirkus ja Normaalikoulu ovat tämän vuoden aikana kehittäneet sirkuskoulutuksen opetussuunnitelmaa ja opetusta tiiviissä yhteistyössä yhä eteenpäin. Sirkustaiteen painotus näkyy sirkustekniikan opiskelun lisäksi myös muussa opetuksessa, opetusmetodeissa ja koulun arjessa.

Yläkoulun sirkustaiteen painotusluokalle oppilaat valitaan soveltuvuuskokeen kautta, jossa mitataan oppilaan liikunnallisuutta ja ilmaisukykyä. Lisätietoja yläkoulun sirkuslinjalle hakemisesta osoitteesta: http://www.uta.fi/normaalikoulu/ylakoulu/normaalikouluun.html

Sirkustaiteen lukiolinja Tampereen yliopiston normaalikoulun lukiossa aloitti toimintansa lukuvuonna 2016-2017. Sirkustaidelinjan aloituspaikkoja on kymmenen. Oppilasvalinnat tehdään painotetun keskiarvon (LI, EN) sekä soveltuvuuskokeen kautta. Normaalikoulun lukiota esitellään peruskoulunsa päättäville oppilaille ja heidän huoltajilleen keskiviikkona 18.1.2016 klo 18.30 Tampereen yliopiston alueella rakennuksessa Pinni B 1100, Auditorio (Kanslerinrinne). Kahvitarjoilu alkaen klo 18.00.

Lisätietoja lukioon ja sirkuslinjalle hakemisesta osoitteesta: http://www.uta.fi/normaalikoulu/lukio/norssiin.html