Sorin Sirkus

Sorin Sirkuksen Joulushow’n 2018 lippujen saatavuus

Miltei kaikki Joulushow’mme ovat tällä hetkellä (19.12.2018) loppuun myytyjä. Koostimme yhteen useimmiten kysytyt kysymykset, vastauksemme niihin sekä muutamia vinkkejä. Mikäli lippuasiat askarruttavat, katso “Joulushow’n lippujen saatavuus” täältä!

Joulushow 2018: SORIN SIRKUS
Lisätietoa esityksestä löydät täältä>>>

Omat lyhytkurssinsa vauvoille, taaperoille ja aikuisille.
Aivan perheen pienimmätkin pääsevät osaksi sirkuksen taikaa vauva- ja taaperokursseillamme. Aikuisten kursseille pääsee mukaan ilman aikaisempaa kokemusta, mutta myös jo kokeneemmille aikuiskurssilaisille löytyy haastetta.

Hae sirkuskoulun oppilaaksi
Sirkusharrastaminen Sorin Sirkuksella, miltä se tuntuu? Kysyimme tätä sirkusharrastajiltamme sekä -opettajiltamme ja saimme varsin vakuuttavia vastauksia! Sirkusharrastajiksi haluaville on hyviä uutisia: syksyllä 2018 taiteen perusopetuksen uuden opintosuunnitelman myötä avautui lisää aloituspaikkoja Sorin sirkuskouluun.  Haku sirkuskoulun oppilaaksi lukukaudelle 2018-2019 on käynnissä, lisätietoja hakemisesta löydät täältä.

SORIN SIRKUS

Sorin Sirkus on vuonna 1985 perustettu tamperelainen nuorisosirkus. Toimintamme ydin on lasten ja nuorten sirkusharrastuksen edistämisessä, ylläpitämisessä ja kehittämisessä.

Sorin Sirkuksella toimii taiteen perusopetusta antava sirkuskoulu. Tällä hetkellä sirkuskoulussamme on yli 500 oppilasta, joiden perehdyttäminen sirkustaiteen saloihin lepää ammattitaitoisen henkilökuntamme harteilla.

Lisäksi järjestämme mm. sirkuskursseja ja lyhytleirejä kaikenikäisille sekä tyhy-päiviä ja erilaisia tilaisuuksia yrityksille ja työyhteisöille. Tarjoamme myös tilausesityksiä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Sosiaalisen sirkuksen osalta teemme käytännön työpajakokonaisuuksia julkisen sektorin sekä yksityisten palveluntarjoajien kanssa. Haluamme edistää lasten ja nuorten hyvinvointia parhaalla osaamallamme tavalla: sirkuksella. Tällä hetkellä työskentelemme maahanmuuttajataustaisten nuorten, päihde- ja mielenterveysongelmista kärsivien lasten ja nuorten sekä vankien parissa. Kehitämme sosiaalista sirkusta Suomessa kouluttamalla eri alan ammattilaisia sosiaalisen sirkuksen metodin käyttöön sekä osana kansainvälisiä tutkimushankkeita.

Sorin Sirkus on tunnettu tasokkaasta ja omaleimaisesta esitystoiminnastaan. Vuoden huipentava Joulushow kerää vuosittain jopa 10 000 katsojaa ja kiittävää palautetta niin yleisöiltä kuin medialtakin. Sorilaisia on nähty esiintymässä myös erilaisissa tilaisuuksissa aina jääkiekon MM-kisojen avajaisista Tampere-talon Uuden vuoden juhlagaalaan vuonna 2015.