Esiintyvä ryhmä

Sorin Sirkuksen sirkuskoulun edistyneimmistä oppilaista koostuvan Esiintyvät -ryhmän jäsenet ovat taidokkaita, pitkälle edistyneitä ja kokeneita sirkusesiintyjiä. Esiintyvät harjoittelevat ympäri vuoden 42 opintoviikkoa: viikossa 12-30, vuodessa 504-1260 oppituntia. Heidän etuoikeutenaan on harjoitella paljon, monipuolisesti ja huippuohjaajien kanssa.

Esiintyvän ryhmän jäsenet paitsi tähdittävät Sorin Sirkuksen vuoden päätapahtumaa joulushow’ta, myös keikkailevat ahkerasti ympäri vuoden. Näyttävät sirkusnumerot ja ammattimainen ote esiintymiseen tuovat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ainutlaatuisen ja jännittävänkin elementin.

Esiintyvä ryhmä edustaa Sorin Sirkusta Suomessa ja ulkomailla ja heitä onkin nähty esiintymässä niin Helsingin Euroviisuissa (2003), jääkiekon MM-kisojen avajaisissa vuonna 2013 kuin Tampere-talon Vuosi vaihtuu -gaalassa vuodenvaihteessa 2014-2015. Vuonna 2015 sorilaisia oli mukana myös Tampereen Työväen Teatterin produktiossa Hevosten Keinu.

Esiintyvän ryhmän koko vaihtelee vuosittain. Las Necalas Group photo crop Small

Esiintyvät-ryhmän jäsenet vuoden 2015 juhlajoulushow Las Necalasin ryhmäkuvassa yhdessä Las Necalas House Bandin ja sirkustirehtööri Taina Kopran kanssa. Kuva: Kristian Wanvik