Company Kate & Pasi: Suhde

Helsinkiläinen nykysirkusryhmä Company Kate & Pasi esiintyy tamperelaisyleisölle esityksellään Suhde. Esitys on lauantaina 26.2.2022 klo 14.00 Sorin Sirkuksella. Suhde on komiikkaa sisältävä, huikea pariakrobatiaesitys, joka kertoo parisuhteen kulmakivistä. Sirkusartistit Katerina Repponen ja Pasi Nousiainen tarjoilevat sydämellisen ikkunan ihmissuhteeseen, jossa 50 kiloa painava pieni nainen peittoaa satakiloisen, painavan miehen.

Katerina ja Pasi ovat esiintyneet yhteensä yli 20 maassa sekä isommissa sirkusproduktioissa että pienemmissä teattereissa, kuten tunnetussa kanadalaisessa nykysirkusryhmässä Cirque Eloize, USA:ssa kiertävässä Cirque Dream -ryhmässä ja saksalaisissa varietee-teattereissa Krystallpalast ja Friedrichsbau Variete.

Suhde on Taidetestaajien taide-elämys, jota kahdeksasluokkalaiset osallistujat ovat käyneet katsomassa ja arvioimassa 31.1.2022 lähtien. Sorin Sirkus on yksi Taidetestaajien pirkanmaalaisista vierailukohteista lukuvuonna 2021–2022.The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.