Avoimet treenit keväällä 2023

Sorin Sirkuksen avoimet treenit jatkuvat kevätkaudella 20.1.–28.4.2023 perjantaisin klo 16–17.30. Kaikille maksuttomia avoimia treenejä järjestetään kevätkaudella 13 kertaa (treenejä ei ole talvilomaviikolla 27.2.–3.3. eikä pitkäperjantaina 7.4.). 

Avoimissa treeneissä sirkusta voi harjoitella rennossa ilmapiirissä, oman tason ja kiinnostuksen mukaan, ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa. Harjoituksiin voi tulla kokeilemaan kuka vaan, yksin tai kaverin kanssa.

Aikaisempaa sirkuskokemusta ei tarvita – kaikenlaisille taitotasoille täysin aloittelijoista pidemmälle ehtineisiin löytyy kyllä kiinnostavaa tekemistä. Avoimiin treeneihin ei ole ennakkoilmoittautumista. 

Harjoitukset on suunnattu pääosin sosiaalisen sirkuksen toiminnassa mukana olleille, joilla ei tällä hetkellä ole säännöllisiä sirkusharjoituksia. Sosiaalisella sirkuksella tarkoitetaan sirkusopetusta, jossa sirkus toimii työvälineenä uuden oppimisessa ja erilaisten elämäntaitojen kartuttamisessa.

Maksuttomat avoimet treenit mahdollistaa jälleen Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-ohjelma. Avoimissa treeneissä tehdään myös tutkimusyhteistyötä Tampereen yliopiston kanssa.

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)