Aikuisten kurssit syyskaudella 2021

Sorin Sirkuksen syyskauden 2021 aikuisten kurssien ilmoittautuminen on nyt auki. Ilmoittautumisaika alkoi 25.6.2021 ja tulevalle syyskaudelle on tarjolla neljä aikuisille suunnattua sirkuskurssia. Elokuun lopulta marraskuun alkuun ajoittuva aikuisten kurssitarjonta sisältää tällä kertaa akrobatian alkeis- ja perustason kurssin, akrobatian jatkokurssin, ilma-akrobatian alkeis- ja perustason kurssin sekä ilma-akrobatian jatkokurssin. 

Sirkuskursseilta uusi harrastus tai lisähaastetta kokemusta hankkineille harrastajille  

Akrobatian ja ilma-akrobatian alkeis- ja perustason kurssit on suunnattu aikuisille, joilla on jonkin verran aiempaa lajikokemusta tai aikuisille, jotka haluavat aloittaa uuden harrastuksen.

Akrobatian alkeis- ja perustason kurssilla edetään jokaisen oman tuntemuksen mukaan, joten kaikki halukkaat voivat tulla mukaan. Ilma-akrobatian alkeis- ja perustason kurssilla käydään läpi perustekniikoita trapetsilla, rengastrapetsilla, kankaalla ja köydellä. Kurssi on suunnattu aikuisille, joilla on vähän aiempaa kokemusta ilma-akrobatiasta 

Akrobatian jatkokurssilla edetään erilaisten kärrynpyörien, arabialaisen ja puolivolttien kautta voltteihin. Lisäksi kurssilla harjoitellaan käsinseisontaa kehittäviä voima-, tekniikka- ja liikkuvuusharjoituksia. Tunneilla harjoitellaan myös trampoliinihyppyjä.

Ilma-akrobatian jatkokurssilla edistyneempiä ohjataan haastavimpiin harjoituksiin trapetsilla, rengastrapetsilla, kankaalla ja köydellä. Jatkokurssille osallistuvien pitää päästä omatoimisesti välineelle. On eduksi, jos kankaassa osaa kiivetä ja nostaa itsensä taittoon, jotta kiedontojen teko onnistuu temppuja varten. Kurssilla on tarkoitus tutustua kaikkiin välineisiin, mutta osallistujat voivat myös keskittyä välineisiin, joista on eniten kokemusta.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet

Jokaiselle kurssille löytyy ilmoittautumisohjeet ja hinnat Wilma-järjestelmän ilmoittautumissivulta. Sivulle pääsee myös tämän artikkelin lopusta löytyvästä ilmoittautumispainikkeesta.    

Kurssit maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kursseja ei voi maksaa osallistumiskertojen mukaan, ja kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan.

Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Kurssit on suunnattu vähintään 16 vuotta täyttäneille. Sorin Sirkus ei vastaa aikuisten sirkuskurssien vakuutuksista.    

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.