Aikuiset: Ilma-akrobatia, jatko TÄYNNÄ

Perjantaisin klo 17:30-19:30, ajalla 26.8.-4.11.2022 yhteensä 10 kertaa. 
Huom! Harjoituksia ei järjestetä pe 21.10.2022. 

Ilma-akrobatian jatkokurssi on jo täynnä, mutta jos olet kiinnostunut osallistumaan kyseiselle kurssille, voit ilmoittaa kiinnostuksestasi sähköpostilla sirkuskoulun toimistoon minna.kiilanto@sorinsirkus.fi. Järjestämme kiinnostuneiden määrästä riippuen mahdollisesti toisen ilma-akrobatian jatkokurssin syksylle.

Jatkokurssilla ilma-akrobatiassa edistyneempiä ohjataan haastavimpiin harjoituksiin trapetsilla, rengastrapetsilla, kankaalla ja köydellä. Kurssilla etsitään jokaiselle oman taitotason temppuja sekä temppusarjoja, joita kurssilainen voi harjoitella itsenäisesti. Voit oman valintasi mukaan keskittyä vain yhteen ilmavälineeseen tai tehdä useampaa välinettä kurssin aikana. Jatkokurssilla on päästävä omatoimisesti välineelle, osattava tehdä valitulla välineellä perusliikkeet sekä lyhyitä liikesarjoja. Kankaalla ja köydellä perusliikkeitä ovat esim. kiipeäminen ja taittoon meno. Trapetsilla ja renkaalla perusliikkeitä ovat mm. taittoon meno sekä polvitaipeista roikunta.  

Hinta 193 €. Opettaja Ilona Jääski. 

Ryhmään mahtuu 10 osallistujaa ja kurssi järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään viisi.

Kurssi maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kurssia ei voi maksaa osallistumiskertojen mukaan. Kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Kurssit on suunnattu vähintään 16 vuotta täyttäneille. Sorin Sirkus ei vastaa aikuisten sirkuskurssien vakuutuksista.

 

 

 

The following two tabs change content below.

Minna Kiilanto

Kirjoittaja ei ole enää Sorin Sirkuksen palveluksessa.