Sorin Sirkus_logo_mv_taustatta

Tiedote

15.03.2019

Julkaisuvapaa

450 lasta ja nuorta pohtivat maapallon nykytilaa Tampere-talossa

Pirkanmaalaisten taidekoulujen Pallo hallussa! on nuorten taiteilijoiden voimannäyte

Pallo hallussa!
Tampere-talossa järjestetään ensi sunnuntaina 24.3. historiallisen taidekouluyhteistyön tuloksena syntyvä Pallo hallussa!, jonka pääosassa on yli 450 taitavaa pirkanmaalaista lasta ja nuorta. Esityksessä kuljetaan maailman ympäri, käsitellään erilaisten kulttuurien kohtaamista ja pureudutaan maapallon nykytilaan nuorten näkökulmasta. Esityksen toteuttavat yhteistyössä Tampere-talo, Sorin Sirkus, Tampereen konservatorio, Pirkanmaan musiikkiopisto, Sara Hildén -akatemia sekä Taito Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä.

– Luvassa on aikamoinen spektaakkeli ja pirkanmaalaisten nuorten taiteilijoiden voimannäyte, kuvailee esityksen käsikirjoittaja ja ohjaaja, Sorin Sirkuksen sirkustirehtööri Taina Kopra.

Kopran mukaan lavalla nähdään satoja musiikinharrastajia sooloviulusta kokonaisiin orkestereihin asti. Lavan ulkopuolella kymmenet käsityö- ja kuvataideharrastajat luovat muun muassa animaatioita ja asusteita esitykseen. Tarinaa kuljettavat eteenpäin myös Sorin Sirkuksen ilma-akrobaatit ja muut sirkustaiteilijat sekä Konservatorion tanssijat. Esitys levittäytyy lavalta myös yleisön sekaan ympäri Isoa salia.

– Tämän ainutlaatuisen esityksen voin nähdä vain tämän kerran, eli nyt kannattaa todellakin palloilla paikalle, kehottaa Kopra.

Pallo hallussa! esitetään sunnuntaina 24.3.2019 klo 17:00. Lisätietoja esityksestä saa Tampere-talon tapahtumakalenterista.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Sorin Sirkus, tuottaja Pertti Huovinen
pertti.huovinen@sorinsirkus.fi
p. +358 44 736 3067

Tampere-talo, viestintäpäällikkö Jaani Haapasalo
jaani.haapasalo@tampere-talo.fi
p. +358 50 353 6440

Pallo hallussa! maaliskuussa Tampere-talossa

Pallo hallussa! kokoaa yli 450 taitavaa lasta ja nuorta rakentamaan vuorovaikutusta eri taiteenalojen välille. Lopputuloksena syntyy esitys, joka nähdään Tampere-talossa maaliskuussa. Luvassa on virtuoosimaisia musiikki-, tanssi- ja sirkusesityksiä sekä visuaalista tykitystä ja animaatioita. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Sorin Sirkuksen sirkustirehtööri Taina Kopra. Pallo hallussa! syntyy taiteen perusopetuksen oppilaitosten ainutlaatuisena yhteistyönä Esitys on Tampere-talon, Sorin Sirkuksen, Tampereen konservatorion, Pirkanmaan musiikkiopiston, Sara Hildén -akatemian ja Käsityö- …
Lue lisää
website facebook twitter instagram linkedin
MailPoet