Pallo hallussa!

Pallo hallussa! Tampere-talossa sunnuntaina 24.3.2019

Pallo hallussa! kokoaa yli 450 lasta ja nuorta esitykseen, joka nähdään Tampere-talossa sunnuntaina 24.3.2019 klo 17:00. Luvassa on virtuoosimaisia musiikki-, tanssi- ja sirkusesityksiä sekä visuaalista tykitystä ja animaatioita. Tampere-talon
kampanjan kautta esitykseen saa lippuja edullisemmilla hinnoilla huomiseen saakka.

Pallo hallussa! syntyy taiteen perusopetuksen oppilaitosten ainutlaatuisena yhteistyönä

Esitys on Tampere-talon, Sorin Sirkuksen, Tampereen konservatorion, Pirkanmaan musiikkiopiston, Sara Hildén -akatemian ja Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän yhteisponnistus. Hankkeessa mukana olevien oppilaitosten nuoret taiteilijat pääsevät tutustumaan toistensa taiteenaloihin maapallon nykytilaa pohtien ja tulevaisuuden yhteistyömalleja rakentaen. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Sorin Sirkuksen sirkustirehtööri Taina Kopra.
Lue kuulumisia Pallo hallussa! -tapahtumasta ja sen valmistumisesta Facebookissa
facebook

Tampere-talon hiihtolomakampanja 28.2.2019 saakka

Tampere-talon hiihtolomakampanja on voimassa 21. – 28.2.2019 ja sen aikana kaikki liput Pallo hallussa! -esitykseen vain 18 euroa

Hinnat kampanjan päätyttyä:
Aikuiset, 25 €
Eläkeläiset, opiskelijat ja lapset, 20 €
Perhelippu, max 2 aikuista + 2 lasta, 80 €
SSE-logo-1

Sosiaalinen sirkus maahanmuuttajatyössä -seminaari

Tampereella keskiviikkona 6.3.2019

Sosiaalinen sirkus maahanmuuttajatyössä -seminaari järjestetään ensi keskiviikkona 6.3. klo 9:15 – 15:00 Kulttuuritalo Laikussa. Ilmoittautumisia toivotaan 28.2.2019 mennessä. Seminaarissa jaetaan Sirkuksesta siivet elämään -hankkeessa opittuja asioita ja hyviä käytäntöjä. Seminaari on tarkoitettu maahanmuuttajataustaisten nuorten kanssa työskenteleville, työskentelystä kiinnostuneille ja alan opiskelijoille. Sorin Sirkukselta mukana ovat Kamilla Nisso, Sohvi Silius ja Tytti Vuolle. Lisätietoja seminaarista saa Suomen Nuorisosirkusliiton sivuilta.
sorinsirkus-uutiskirje4

Vauva- ja taaperosirkuskurssit käynnistyvät maaliskuussa

Syli- ja Touhusirkus
4–9 kk:n ikäisille suunnattu Sylisirkus ja 6–14 kk:n ikäisille suunnattu Touhusirkus yhdistetään koko ikäluokalle sopivaksi.
Sorin Seikkailusirkus
1–2-vuotiaille suunnattu Sorin Seikkailusirkus toteutuu ja kurssille on vielä tilaa! Lue lisää ilmoittautumisesta
Sorin Vauhtisirkus
2–3-vuotiaille suunnattu Sorin Vauhtisirkus tulee toteutumaan kahdella eri aikataulupaikalla, joista ensimmäinen on täynnä ja toiseen on vielä tilaa.

Sorin Sirkuksen vauva- ja taaperosirkuskurssien kuvaukset ja lisätiedot ilmoittautumisesta löytyvät kootusti sivuiltamme.
facebook twitter instagram linkedin website
MailPoet