Sorin Sirkus – Vuodesta 1985

Kevätsirkusesityksenä Taru Viisasten Sormulasta – Extended edition

Esityspäivät ovat perjantai 17.5., lauantai 18.5. ja maanantai 20.5.2019 Sorin Sirkuksen perinteinen kevätsirkus on tänä ...
Lue Lisää
 • ma
  20
  touko
  2019
  18.00Sorin Sirkus, Ahlmanintie 63, 33800 TAMPERE

  Näytöksessä esiintyvät V4 Pingviinit, V5 Pandat, Y2 Koirat, L1 Ratsut, L1 Ponit: B-ryhmä sekä muita esiintyjiä.  

  Osta liput esitykseen Holvista. Kun ostat liput ennakkoon, saat lipun/liput nimelläsi lipunmyynnistä esityspäivänä. Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä. Sirkuskoululaisten liput ovat myynnissä ainoastaan ovella ennen esitystä ja tämä koskee vain muuta, kuin omaa esitystä.
  Näytä lisää
Liput kevätsirkukseen tästä

Sorin Sirkus Show lauantaina 25.5.2019 klo 16.00

Tunnin mittainen esitys on lyhennelmä vuoden 2018 joulushow´sta ...
Lue Lisää
 • la
  25
  touko
  2019
  16.00Sorin Sirkus, Ahlmanintie 63, 33800 TAMPERE

  Tunnin mittainen lyhennelmä vuoden 2018 joulushow´sta tuo lavalle mielenkiintoisia sirkuksen alkuajan ilmiöitä, ripauksen draamaa, glamouria ja huumoria sekä Sorin Sirkuksen nuorten energistä esiintymistä. Lippuja esitykseen voi ostaa ennakkoon Holvista ja tuntia ennen esityksen alkua ovelta. 

  Näytä lisää

Ilmoittautuminen kesäleireille

Sorin Sirkus järjestää erilaisia kesäleirejä koko kesäkuun ajan eri ikäisille lapsille ja nuorille sekä aikuisille. Tutustu leiritarjontaan lomaleirien sivulla.

Sorin Sirkus ja sirkusharrastus from Sorin Sirkus on Vimeo.

SORIN SIRKUS

Sorin Sirkus on vuonna 1985 perustettu tamperelainen nuorisosirkus. Toimintamme ydin on lasten ja nuorten sirkusharrastuksen edistämisessä, ylläpitämisessä ja kehittämisessä.

Sorin Sirkuksella toimii taiteen perusopetusta antava sirkuskoulu. Tällä hetkellä sirkuskoulussamme on yli 500 oppilasta, joiden perehdyttäminen sirkustaiteen saloihin lepää ammattitaitoisen henkilökuntamme harteilla.

Lisäksi järjestämme mm. sirkuskursseja ja lyhytleirejä kaikenikäisille sekä tyhy-päiviä ja erilaisia tilaisuuksia yrityksille ja työyhteisöille. Tarjoamme myös tilausesityksiä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Sosiaalisen sirkuksen osalta teemme käytännön työpajakokonaisuuksia julkisen sektorin sekä yksityisten palveluntarjoajien kanssa. Haluamme edistää lasten ja nuorten hyvinvointia parhaalla osaamallamme tavalla: sirkuksella. Tällä hetkellä työskentelemme maahanmuuttajataustaisten nuorten, päihde- ja mielenterveysongelmista kärsivien lasten ja nuorten sekä vankien parissa. Kehitämme sosiaalista sirkusta Suomessa kouluttamalla eri alan ammattilaisia sosiaalisen sirkuksen metodin käyttöön sekä osana kansainvälisiä tutkimushankkeita.

Sorin Sirkus on tunnettu tasokkaasta ja omaleimaisesta esitystoiminnastaan. Vuoden huipentava Joulushow kerää vuosittain jopa 10 000 katsojaa ja kiittävää palautetta niin yleisöiltä kuin medialtakin. Sorilaisia on nähty esiintymässä myös erilaisissa tilaisuuksissa aina jääkiekon MM-kisojen avajaisista Tampere-talon Uuden vuoden juhlagaalaan vuonna 2015.