Sorin Sirkus – Vuodesta 1985

Joulushow 2018 Sorin Sirkus pääsiäisenä televisiossa 

Tulevana pääsiäisenä Yle Teema Fem esittää Anne Syrjän dokumentin Näin me sen teemme, joka kertoo Sorin Sirkuksen joulushow´n valmistumisesta seitsemän viikon aikana loppuvuonna 2018. Dokumentin pääosassa ovat Esiintyvät-ryhmän nuoret sirkusharrastajat, jotka harjoittelevat sirkustemppujaan ja itse esitystä sirkustirehtööri Taina Kopran ja ...
Lue Lisää

Sorifest lauantaina 27.4.2019

Sorifest järjestetään Sorin Sirkuksella lauantaina 27.4.2019 klo 11:00–15:00 välisenä aikana. Sorifest on sirkuskoulun lopputöiden ja valinnaisten opintokokonaisuuksien festivaali, jonka ohjelmassa on laajan oppimäärän oppilaiden lopputöitä ja valinnaisten opintokokonaisuuksien esityksiä. Sirkuskoulun laajan oppimäärän lopputyöt ovat oppilaiden itse suunnittelemia ja valmistamia esityksiä ...
Lue Lisää

Kesäleirien ilmoittautuminen on avattu – lue lisää

Sorin Sirkus järjestää erilaisia kesäleirejä koko kesäkuun ajan eri ikäisille lapsille ja nuorille sekä aikuisille. Tutustu leiritarjontaan lomaleirien sivulla.

Sorin Sirkus ja sirkusharrastus from Sorin Sirkus on Vimeo.

SORIN SIRKUS

Sorin Sirkus on vuonna 1985 perustettu tamperelainen nuorisosirkus. Toimintamme ydin on lasten ja nuorten sirkusharrastuksen edistämisessä, ylläpitämisessä ja kehittämisessä.

Sorin Sirkuksella toimii taiteen perusopetusta antava sirkuskoulu. Tällä hetkellä sirkuskoulussamme on yli 500 oppilasta, joiden perehdyttäminen sirkustaiteen saloihin lepää ammattitaitoisen henkilökuntamme harteilla.

Lisäksi järjestämme mm. sirkuskursseja ja lyhytleirejä kaikenikäisille sekä tyhy-päiviä ja erilaisia tilaisuuksia yrityksille ja työyhteisöille. Tarjoamme myös tilausesityksiä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Sosiaalisen sirkuksen osalta teemme käytännön työpajakokonaisuuksia julkisen sektorin sekä yksityisten palveluntarjoajien kanssa. Haluamme edistää lasten ja nuorten hyvinvointia parhaalla osaamallamme tavalla: sirkuksella. Tällä hetkellä työskentelemme maahanmuuttajataustaisten nuorten, päihde- ja mielenterveysongelmista kärsivien lasten ja nuorten sekä vankien parissa. Kehitämme sosiaalista sirkusta Suomessa kouluttamalla eri alan ammattilaisia sosiaalisen sirkuksen metodin käyttöön sekä osana kansainvälisiä tutkimushankkeita.

Sorin Sirkus on tunnettu tasokkaasta ja omaleimaisesta esitystoiminnastaan. Vuoden huipentava Joulushow kerää vuosittain jopa 10 000 katsojaa ja kiittävää palautetta niin yleisöiltä kuin medialtakin. Sorilaisia on nähty esiintymässä myös erilaisissa tilaisuuksissa aina jääkiekon MM-kisojen avajaisista Tampere-talon Uuden vuoden juhlagaalaan vuonna 2015.