7–9-vuotiaiden talvisirkuskurssi

Maanantaista keskiviikkoon 27.2.–1.3.2023 klo 14.30–17.30

Hinta: 105 €, sisältäen mehun ja hedelmän

7-9-vuotiaiden kurssilla tutustutaan monipuolisesti eri sirkuslajeihin, opetellaan jongleerausta ja tasapainoilua eri välineillä, tehdään akrobatiaa matolla ja ilmassa sekä harjoitellaan esiintymistä. Kurssille mahtuu 20 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Hinta Sorin Sirkuksen oppilaille -10 %, 94,50 €. Ilmoittaudu järjestelmässä “SORIN OPPILAS”-linkin kautta.

Opettajina toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat ja kurssit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.

Kurssit maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli sille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Kurssilaiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Kurssikirjeet toteutuville kursseille lähetetään viikko ennen kurssia. Lisätiedot ja tiedustelut osoitteesta sirkuskoulu@sorinsirkus.fi tai sivulta sorinsirkus.fi/ota-yhteytta/

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu klikkaamalla painiketta, joka johtaa toiselle sivustolle
The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)