Kesäleirit

7-8-vuotiaiden kokopäiväsirkusleiri

7-9-vuotiaiden sirkusleirejä järjestetään kesällä 2021 seuraavasti:

Vko 23, 7.-11.6. 7-8-vuotiaat, kokopäiväsirkusleiri 1. ma-pe klo 9-15, hinta 239 €

Vko 24, 14.-18.6. 7-8-vuotiaat, kokopäiväsirkusleiri 2. ma-pe klo 9-15, hinta 239 €

Vko 25, 21.-24.6. 7-8-vuotiaat kokopäiväsirkusleiri 3. ma-to klo 9-15, hinta 192 € 

Vko 26, 28.6.-2.7. 7-8-vuotiaat, kokopäiväsirkusleiri 4. ma-pe klo 9-15, hinta 239 € 

Leirillä tutustutaan eri sirkuslajeihin ja opetellaan jongleerausta ja tasapainoilua eri välineillä, tehdään akrobatiaa matolla ja ilmassa sekä harjoitellaan esiintymistä. Lisäksi pelataan pelejä sisällä tai ulkona sekä puuhataan kaikenlaista muuta mukavaa sään mukaan.

Sirkusleiri tutustuttaa monipuolisesti eri sirkuslajeihin sekä kehittää peruskuntoa, koordinaatiota ja motoriikkaa.
Leiri päättyy viimeisenä päivänä esitykseen, jota vanhemmat ja sisarukset ovat tervetulleita seuraamaan, mikäli tilanne sallii.

Kokopäiväleiri sisältää lämpimän ruuan. Leirille mahtuu 10 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8.

Kesäleirit maksetaan ilmoittautuessa ja kurssi-ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Mikäli leiri joudutaan perumaan koronapandemian rajoitusten vuoksi, leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Sairaustapauksissa leirimaksun palautus on mahdollista lääkärintodistusta vastaan.

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua. Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/voimistelutossut. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.

 

The following two tabs change content below.
Annukka Nevalainen

Annukka Nevalainen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen sirkuskoulun opintosihteerinä.
Annukka Nevalainen

Latest posts by Annukka Nevalainen (see all)