7–12-vuotiaiden akrobatia- ja ilma-akrobatiakurssi vanhemman kanssa

Maanantaista keskiviikkoon 27.2.–1.3.2023 klo 17.45–19.15

Hinta: 1 aikuinen + 1 lapsi, 86 €
Hinta: 1–2 aikuista + 2 lasta, 94 €
Hinta: 2 aikuista + 3 lasta, 104 €

Tervetuloa 7–12-vuotiaat temppuilemaan yhdessä vanhemman kanssa: harjoitellaan pariakrobatiaa, rakennetaan pyramideja ja tutustutaan yhdessä ilma-akrobatiaan. Toiminta räätälöidään osallistujien mukaan. Vanhempien tilalla/lisäksi mukaan voi tulla isovanhempi/kummi/muu aikuinen. Leiripäivä sisältää sirkusharjoittelun lisäksi leikkejä ja rentoutumista.

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua. 

Perhesirkukseen otetaan mukaan perheitä niin, että osallistujamäärä on maksimissaan 25. Huomaathan, että aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden niin, että vanhemmilla on käsiä ja silmiä jokaiselle lapselleen. Perhesirkukset toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 14 henkilöä.

Opettajina toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat ja kurssit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.

Perheleireistä lähetetään lasku viikko ennen kurssia. Ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli sille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Kurssilaiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Kurssikirjeet toteutuville kursseille lähetetään viikko ennen kurssia. 

Ilmoittautuminen 19.2. mennessä sähköpostitse osoitteeseen tytti.vuolle@sorinsirkus.fi tai alla olevalla lomakkeella > kerro, millaisella kokoonpanolla osallistutte leirille, lapsen/lasten ikä, kotiosoitteesi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Kerro lisäksi, onko jotain erityistä, mitä sirkusohjaajan on hyvä tietää.

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu klikkaamalla painiketta, joka johtaa toiselle sivustolle
The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)