4–6-vuotiaiden talvisirkuskurssi UUSI!

Maanantaista keskiviikkoon 27.2.–1.3.2023 klo 14.30–15.45

Hinta: 60 €, sisältäen mehun

Alle kouluikäisten kurssilla tutustutaan leikin kautta monipuolisesti eri sirkuslajeihin, kokeillaan jongleerausta tai miten kelarullalla pystyy tasapainoilemaan, heitetään kuperkeikkoja ja uskaltaudutaan trapetsille roikkumaan.

Kurssille mahtuu 20 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8.

Opettajina toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat ja kurssit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.

Kurssit maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli sille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Kurssilaiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Kurssikirjeet toteutuville kursseille lähetetään viikko ennen kurssia. Lisätiedot ja tiedustelut osoitteesta sirkuskoulu@sorinsirkus.fi tai sivulta sorinsirkus.fi/ota-yhteytta/

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu klikkamaalla painiketta, joka johtaa toiselle sivustolle
The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)