4-6-vuotiaiden sirkusleiri

4-6-vuotiaiden sirkusleirejä järjestetään kesällä 2021 seuraavasti:

Vko 23, 7.-9.6. ma-ke klo 16:30-18:30 / Täynnä!

Vko 24, 14.-16.6. ma-ke klo 16:30-18:30 / Täynnä!

Vko 25, 21.-23.6. ma-ke klo 9-11 / Täynnä!

Vko 26, 28.-30.6. ma-ke klo 9-11 / Täynnä!

Hinta 80 €, sis. mehu ja hedelmä. 

Leirillä tutustutaan leikin kautta monipuolisesti eri sirkuslajeihin: kokeillaan miltä rolabolailu tuntuu, pystyykö pallon päällä tasapainoilemaan, heitetään kuperkeikkoja, hypitään trampoliinilla ja uskaltaudutaan trapetsille roikkumaan. Leiri kehittää lapsen koordinaatio- ja motorisia taitoja, ryhmätyötaitoja sekä tutustuttaa eri sirkuslajeihin.
Leirillä harjoitellaan myös esiintymistä ja leiri päättyy viimeisenä päivänä esitykseen, jota vanhemmat ja sisarukset ovat tervetulleita seuraamaan, mikäli tilanne sallii.

HUOM! Suuren kysynnän vuoksi leirille otetaan 20 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmä jaetaan kahteen pienempään ryhmään, jotta ryhmäkoot pysyvät suositusten mukaisina. 

Kesäleirit maksetaan ilmoittautuessa ja kurssi-ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Mikäli leiri joudutaan ennalta perumaan koronapandemian rajoitusten vuoksi, leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Mikäli leiri joudutaan keskeyttämään korona-epidemian vuoksi, leirimaksuja ei voida palauttaa. Sairaustapauksissa leirimaksun palautus on mahdollista lääkärintodistusta vastaan.

Leiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Leirikirjeet toteutuville leireille lähetetään noin viikko ennen leiriä.

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua.Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/voimistelutossut. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.

The following two tabs change content below.

Annukka Nevalainen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen sirkuskoulun opintosihteerinä.

Latest posts by Annukka Nevalainen (see all)