4-6-vuotiaat Merirosvojen ja keijujen seikkailu – merirosvo Hurjahampaan kiperä kolttonen

Seikkailusirkusleiri 4 – 6-vuotiaille
Merirosvojen ja keijujen seikkailu 1. ma-ke 3.–5.6.2019 klo 09:00–10:30
Merirosvojen ja keijujen seikkailu 2. ma-ke 17.–19.6.2019 klo 09:00–10:30

Leirin hinta on 82 € (73,80 €, 29.4.2019 saakka), sisältäen mehun ja hedelmän.

Merirosvo Hurjahammas karkaa laivaltaan, ja pian Keijulaakson eläimillä on hätä: joku on käynyt ryöstämässä eläimiltä poikaset. Kukapa muu se voisi olla kuin Hurjahammas! Merirosvot ja keijut päättävät liittoutua, sillä eläinten poikaset on pelastettava.

Sirkusta ja pakohuonepelejä yhdistävä lomaleiri tutustuttaa mukaansatempaavan tarinan kautta monipuolisesti eri sirkuslajeihin, kehittää lapsen koordinaatio- ja motorisia taitoja, peruskuntoa, ryhmätyötä ja luovuutta.

Jatkokertomuksena etenevässä seikkailussa tutustutaan mm. jongleeraukseen, tasapainotteluun, trapetsiin, trampoliiniin ja muihin sirkusvälineisiin. Välillä ratkotaan arvoituksia, etsitään vihjeitä ja suoritetaan fyysistä taitoa vaativia tehtäviä yhteistyössä toisten lasten kanssa. Seikkailu päättyy viimeisenä leiripäivänä voitonjuhlaan, johon myös kotiväki saa osallistua (leirin viimeinen puoli tuntia). Voitonjuhlassa leiriläiset pääsevät esittelemään oppimiaan sirkustaitoja.

Leirille mahtuu 20 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 12. Leiri-ilmoittautuminen.