Yhdistys

Sorin Sirkus ry on Tampereella 1985 perustettu nuorisosirkus, jonka tarkoituksena on nuorten sirkustaiteen harrastuksen esittäminen, ylläpitäminen ja kehittäminen. Sorin Sirkus on antanut taiteen perusopetusta jo vuodesta 1993 ja laajan oppimäärän opetussuunnitelma hyväksyttiin Tampereen kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnassa 2006.

Sirkuskoulun harjoituskerrat vaihtelevat 1-7 kertaa viikossa oman tason ja innostuksen mukaan. Sorin Sirkus on tarjonnut kymmenille nuorille ponnahduslaudan ulkomaisille sirkusareenoille ja sirkusalan oppilaitoksiin. Osa on kouluttautunut ohjaajiksi ja jotkut ovat löytäneet ammatin sirkuksen läheltä maskeerauksesta, valosuunnittelusta jne. Sadoille lapsille ja nuorille sirkus on ollut ja on upea harrastus!

Sorin Sirkus tarjoaa sirkusta myös aikuisille aikuisten sirkuskoulussa ja tyhy-päivien muodossa. Myös perheen aivan pienimmät pääsevät sirkustelemaan Sorin Sirkusella. Tavoitteena on antaa jokaiselle mahdollisuus päästä vaikka hitusenkin kokeilemaan sirkustaiteen ihmeellistä maailmaa!

Sorin Sirkus ry:n hallitus
Puheenjohtaja Taina Kopra
Jäsenet: Tuula Martikainen, Harri Paltila, Mika Lehtinen, Riitta Launis, Johanna Loukaskorpi, Markku Rimpelä ja Jouni Kivimäki

Sorin Sirkuksen jäsenyydet:

Yhteistyökumppaneita: