Rekry

Avoimet työpaikat:

Sorin Sirkus etsii rehtoria tai apulaisrehtoria

Sorin Sirkus on tamperelainen, vuonna 1985 perustettu nuorisosirkus. Toiminnan tarkoitus on ylläpitää, edistää ja kehittää lasten ja nuorten sirkustaiteen harrastusta. Sorin Sirkus antaa taiteen perusopetusta yleisessä ja laajassa oppimäärässä. Sirkuskoulussa on 450 oppilasta.

Taiteen perusopetuksen lisäksi Sorin Sirkus järjestää monipuolisesti muuta toimintaa. Esiintyvät-ryhmä esityksineen on tunnettu korkeasta teknisestä ja taiteellisesta tasostaan sekä Suomessa että ulkomailla. Erityisryhmille suunnattu sosiaalisen sirkuksen toiminta on kasvava ja merkittävä osa opetustoimintaamme ja olemme aloittaneet yhteistyössä Tampereen normaalikoulun kanssa Suomen ensimmäisen sirkuspainotuslinjan niin yläkoulussa kuin lukiossakin. Sorin Sirkus tarjoaa lisäksi lyhytkursseja ja koulutuksia sekä esityksiä ja elämyksiä kaikille sirkustaiteesta kiinnostuneille.

Sorin Sirkus on kansainvälisesti aktiivinen toimija. Yhteistyötä, tutkimusta, vaihtoja ja esiintymismatkoja tehdään ympäri Eurooppaa eri sirkuskoulujen, festivaalien, opettajien, lasten- ja nuorten sekä yliopistojen kanssa.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kulttuuri- ja taidealaa ymmärtävää sekä sirkustaidetta ja nuorisotyötä arvostavaa osaajaa. Tuleva työntekijä toimii sirkustirehtööri Taina Kopran oikeana kätenä joko rehtorina tai apulaisrehtorina. Hän vastaa sirkuskoulun käytännön työn organisoinnista, oppilashallinnosta (Primus, Kurre, Wilma) sekä toimii opettajien esimiehenä. Rehtorin toimenkuvaan kuuluu myös laajempi talous- ja johtamisvastuu. Hyvät verkostot ja kansainvälinen osaaminen katsotaan eduksi. Työn ohessa voi täydentää osaamistaan ja lopullisesta toimenkuvasta sovitaan valitun henkilön kanssa.

Työsuhteen kelpoisuusehdot ovat asetuksen mukaiset (986/1998).

Sorin Sirkuksen rehtorin ja apulaisrehtorin toimenkuvat löytyvät täältä:
Rehtori
Apulaisrehtori

Vapaamuotoiset hakemukset, CV ja palkkatoivomus tulee lähettää sähköisesti 19.1.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen, taina.kopra@sorinsirkus.fi

Tiedusteluihin vastaa 8.1. lähtien sirkustirehtööri Taina Kopra, puh. 044-3453737

 

_______________________________________________

Avoin haku:

Olemme aina kiinnostuneita pätevistä sirkusopettajista. Mikäli haet opettajan paikkaa, ole rohkeasti yhteydessä meihin ja lähetä myös ansioluettelosi meille.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, ota yhteyttä
sirkustirehtööri Taina Kopraan: taina.kopra@sorinsirkus.fi

_______________________________________________