Sorin Sirkus hakee opintosihteeriä / tietotekniikkavastaavaa

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen sirkustaidetta ja nuorisotyötä arvostavaa osaajaa. Tuleva opintosihteeri/ tietotekniikkavastaava toimii sirkuskoulun toimistossa rehtori Merja Koskinimen tukena. Hän vastaa sirkuskoulun oppilashallinnosta, tilahallinnasta sekä ilmoittautumisjärjestelmästä sekä talon tietotekniikasta. Häneltä odotetaan vahvaa Primus-, Kurre- ja Wilma-järjestelmien osaamista sekä tietotekniikkaosaamista (mm. laitteiden huolto ja päivitys, sähköisten järjestelmien toimivuus, verkkosivujen tekninen ylläpito, sähköpostin hallinta). Työntekijä toimii sirkuksen henkilökunnan teknisenä tukena ja atk-vastaavana. Työn ohessa voi täydentää osaamistaan ja lopullisesta toimenkuvasta sovitaan valitun henkilön kanssa.

Sorin Sirkuksen opintosihteeri/tietotekniikkavastaavan toimenkuvan näet täältä  Sorin Sirkus opintosihteeri ja tietotekniikkavastaava.

Sorin Sirkus on tamperelainen, vuonna 1985 perustettu nuorisosirkus. Toiminnan tarkoitus on ylläpitää, edistää ja kehittää lasten ja nuorten sirkustaiteen harrastusta.  Sorin Sirkus antaa taiteen perusopetusta yleisessä ja laajassa oppimäärässä. Sirkuskoulussa on yli 500 oppilasta.

Taiteen perusopetuksen lisäksi Sorin Sirkus järjestää monipuolisesti muuta toimintaa. Esiintyvät-ryhmä esityksineen on tunnettu korkeasta teknisestä ja taiteellisesta tasostaan sekä Suomessa että ulkomailla. Erityisryhmille suunnattu sosiaalisen sirkuksen toiminta on kasvava ja merkittävä osa opetustoimintaamme ja olemme aloittaneet yhteistyössä Tampereen normaalikoulun kanssa Suomen ensimmäisen sirkuspainotuslinjan niin yläkoulussa kuin lukiossakin. Sorin Sirkus tarjoaa lisäksi lyhytkursseja ja koulutuksia sekä esityksiä ja elämyksiä kaikille sirkustaiteesta kiinnostuneille.

Sorin Sirkus on kansainvälisesti aktiivinen toimija. Yhteistyötä, tutkimusta, vaihtoja ja esiintymismatkoja tehdään ympäri Eurooppaa eri sirkuskoulujen, festivaalien, opettajien, lasten- ja nuorten sekä yliopistojen kanssa.

Vapaamuotoiset hakemukset, CV ja palkkatoivomus tulee lähettää sähköisesti 31.7.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen merja.koskiniemi@sorinsirkus.fi

Tiedusteluihin vastaa 2.-20.7. sekä 31.7. klo 9-15 rehtori Merja Koskiniemi, merja.koskiniemi@sorinsirkus.fi,  puh. 040-706 6330. Haastattelut tehtävään järjestetään heti elokuun alussa ja työ alkaa mahdollisuuksien mukaan heti.