Lomaleirit

Sorin Sirkuksella järjestetään koulujen lomaviikoilla sirkusleirejä.

Parasta tekemistä lomaviikolle! Leireillä harjoitellaan mm. tasapainoilua, jongleerausta ja akrobatiaa. Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua.

Leirejä järjestetään kolme kertaa vuodessa; syyslomalla, hiihtolomalla sekä kesällä.

Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/voimistelutossut. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.

Seuraavat lomaleirit ovat hiihtolomalla viikolla 9 sekä kesällä 2019.

Kurssi-ilmoittautuminen ja maksu on sitova. Leirimaksun palautus on mahdollista vain esittämällä lääkärintodistus. Ilmoittautumiset osoitteessa: https://sorinsirkus.inschool.fi/browsecourses

 

HIIHTOLOMAVIIKON LEIRIT:

MERIROSVOJEN JA KEIJUJEN SEIKKAILU – merirosvo Hurjahampaan kiperä kolttonen TÄYNNÄ
Seikkailusirkusleiri 4–6-vuotiaille

Aika: ma 25. – ke 27.2.2019 klo 16.30–18.00
Hinta 80 €, sis. mehu ja hedelmä.  Leirille mahtuu 20 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 12.

Merirosvokapteeni Hurjahammas karkaa laivaltaan, ja pian Keijulaakson eläimillä on hätä: joku on käynyt ryöstämässä eläimiltä poikaset. Kukapa muu se voisi olla kuin Hurjahammas! Merirosvot ja keijut päättävät liittoutua, sillä eläinten poikaset on pelastettava.

Sirkusta, pakohuonepelejä ja draamapedagogiikkaa yhdistävä lomaleiri kehittää lapsen koordinaatio- ja motorisia taitoja, ryhmätyötä ja lapsen oman mielikuvituksen käyttöä sekä tutustuttaa eri sirkuslajeihin.

Leiripäivät jakaantuvat kahteen osaan. Alussa keskitytään jongleeraukseen, tasapainotteluun, trapetsiin, trampoliiniin ja muihin sirkusvälineisiin. Loppuosa keskittyy jatkokertomuksena etenevään seikkailuun, jossa ratkotaan arvoituksia, etsitään vihjeitä ja suoritetaan fyysistä taitoa vaativia tehtäviä yhteistyössä toisten lasten kanssa.

Seikkailu päättyy viimeisenä leiripäivänä (esitykselliseen) voitonjuhlaan, johon myös kotiväki voi osallistua.

Ilmoittautuminen osoitteessa: https://sorinsirkus.inschool.fi/browsecourses

 

VANHAN TIVOLIN ARVOITUS
Sirkusta ja seikkailua 7–10-vuotiaille

Aika: ma 25. – ke 27.2.2019 klo 11.30–15.00
Hinta 105 €, sis. mehu ja hedelmä.  Leirille mahtuu 20 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 12.

Joukko lapsia kulkee hylätyn tivolin ohi. Yksi lapsista huomaa maassa avaimen, jossa on samat merkit kuin tivolin portissa. He kokeilevat avainta portin lukkoon, joka loksahtaa auki ja portti avautuu hitaasti naristen. Lapset astuvat tivolin alueelle. Portin päällä nuokkuva lohikäärmepatsas puhaltaa sieraimistaan savua, portti menee lukkoon eikä avainta löydy enää! 

Sirkusta, pakohuonepelejä ja draamapedagogiikkaa yhdistävä lomaleiri tarjoaa monipuolista tutustumista eri sirkuslajeihin ja kehittää ongelmanratkaisu- ja ryhmätyötaitoja sekä peruskuntoa, koordinaatiota ja motoriikkaa.

Leiripäivät jakaantuvat kahteen osaan. Alussa keskitytään eri sirkuslajeihin, kuten esimerkiksi ilma-akrobatiaan, jongleeraukseen ja tasapainoiluun. Loppuosa keskittyy jatkokertomuksena etenevään seikkailuun, jossa ratkotaan arvoituksia, etsitään vihjeitä, toimitaan sokkona ja suoritetaan fyysistä taitoa vaativia tehtäviä yhteistyössä toisia tukien.

Seikkailu päättyy viimeisenä leiripäivänä, jolloin kotiväki saa osallistua viimeisen puolen tunnin aikana leiriläisten temppupisteille ja leiriläiset saavat esitellä oppimiaan taitoja.

Ilmoittautuminen osoitteessa: https://sorinsirkus.inschool.fi/browsecourses

 

TUBETUSTA JA SIRKUSTA, yli 10-vuotiaille

Aika: ma 25. – ke 27.2.2019 klo 11.30–15.00
Hinta 115 €, sis. mehu ja hedelmä.  Leirille mahtuu 10 nuorta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8.

Leirillä harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja ja opetellaan samalla videokuvausta. Leiriläiset saavat pienissä ryhmissä itse käsikirjoittaa ja suunnitella sirkusaiheisen videonsa sisällön. Harjoittelemme myös esimerkiksi eri kuvakokojen ja kuvakulmien käyttöä. Leirin lopuksi opetellaan editoimaan videot ja ladataan ne Sorin Sirkuksen YouTube-kanavalle kaikkien nähtäväksi. Sorin Sirkus tarjoaa välineet videoiden valmistamiseen.

Ilmoittautuminen osoitteessa: https://sorinsirkus.inschool.fi/browsecourses

 

STREET ACROBATICS AND AFRO DANCE, yli 12-vuotiaille

Aika: ma 25. – ke 27.2.2019 klo 12.00–14.00
Hinta 90 €.  Leirille mahtuu 16 nuorta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10.
HUOM. Leirin opetuskieli on englanti.

Course focus is in street acrobatics: the aim is to be more fearless and confident of trying and finding new ways or style of doing acrobatics. In the warm-up we are using the basics of afrodance steps which are influenced by several African dances. This course in brilliant way to add some new ideas to your dance skills!

Be ready to have fun and sweat!

Ilmoittautuminen osoitteessa: https://sorinsirkus.inschool.fi/browsecourses