Hiihtolomaleirit

Tervetuloa Sorin Sirkuksen hiihtoloma-leirille!

Parasta tekemistä lomaviikolle! Leireillä harjoitellaan mm. tasapainoilua, jongleerausta ja akrobatiaa. Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta et tarvitse, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua.

Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Mukaan tarvitset liikkumiseen soveltuvat vaatteet ja juomapullon. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa Tampereen Nekalassa (katso yhteystiedot).

Ilmoittautuminen verkossa oheisesta linkistä: https://sorinsirkus.starsoft.fi/browsecourses

 

Leirit ma-ke 27.2.-1.3.2017

4 – 6 –VUOTIAAT (Sirkus tarjoaa mehun ja hedelmän)

27.2.-1.3.17 klo 16.30-18.00

Alle kouluikäisten leireillä tutustutaan leikin kautta monipuolisesti eri sirkuslajeihin, kokeillaan miltä rolabolailu tuntuu tai pystyykö pallon päällä tasapainoilemaan, heitetään kuperkeikkoja ja uskaltaudutaan trapetsille roikkumaan. Esiintymistäkin harjoitellaan ja leiri päättyykin viimeisenä päivänä esitykseen, jota vanhemmat, kummit ja kaverit ovat tervetulleita seuraamaan. Mukaan leirille tarvitset sisäliikuntavaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/voimistelutossut sekä iloista mieltä. Pitkät hiukset tulisi olla turvallisuus syistä kunnolla kiinni. Aikaisempaa sirkuskokemusta et tarvitse! Vetäjinä leireillä ovat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset opettajat. Leirille mahtuu 20 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 12.

Leirin hinta: 85 euroa

7-10-VUOTIAAT (puolipäiväleiri, sisältää välipalan) 

27.2.-1.3.17 klo 10-13.30

7 – 10 –vuotiaiden leirillä tutustutaan monipuolisesti eri sirkuslajeihin, opetellaan jongleerausta ja tasapainoilua eri välineillä, tehdään akrobatiaa matolla, ilmassa ja parin kanssa sekä harjoitellaan esiintymistä. Mukaan leirille tarvitset sisäliikuntavaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/voimistelutossut sekä iloista mieltä. Pitkät hiukset tulisi turvallisuus syistä olla kunnolla kiinni. Aikaisempaa sirkuskokemusta et tarvitse! Vetäjinä leireillä ovat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset opettajat. Leirille mahtuu 20 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 12.

Leirin hinta: 110 euroa

 

Ilmoittautuminen verkossa oheisesta linkistä: https://sorinsirkus.starsoft.fi/browsecourses