Aikuisten kurssit syksyllä 2018

Aikuisten kurssit

Ilmoittautuminen kurssille on auki nyt osoitteessa https://sorinsirkus.inschool.fi/browsecourses

Sorin Sirkuksella järjestetään sirkuskursseja myös aikuisille. Aikuisten kurssilla harjoitellaan eri sirkuslajeja. Kurssilla edetään jokaisen oman tuntemuksen mukaan, joten kaikki halukkaat voivat tulla mukaan sirkuksen ihmeelliseen maailmaan. Opetuksesta vastaavat eri lajien osaavat ohjaajat.

Aikaisempaa kokemusta sirkuslajeista ei vaadita, kurssille voi liittyä opettelemaan myös alkeita. Mikäli olet aikaisemmin tutustunut sirkuslajeihin, opettajamme yksilöivät opetusta tarpeen mukaan ja keksivät edistyneemmille kurssilaisille haastavampaa ohjelmaa.

Kurssit on suunnattu vähintään 16 vuotta täyttäneille! Huom! Sorin Sirkus ei vastaa aikuisten sirkuskurssien vakuutuksista.

 

Syksy 2018
Syksyllä 2018 aikuisille tarkoitettuja harrastusryhmiä järjestetään kaksi. Harjoitukset kestävät kaksi tuntia. Ryhmät ovat:

Ryhmä 1/ eri sirkuslajit, 10 krt: Keskiviikkoisin klo 19:15-21:15, 184€

Keskiviikon ryhmä harjoittelee 29.8. alkaen. Harjoituskertoja syyskaudella on 10. Syyslomalla vko 42 harjoituksia ei pidetä. Viimeinen harjoituskerta on 7.11.

Keskiviikon tunneilla harjoitellaan eri sirkuslajeja. Kurssin sisältö suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa ja sitä painotetaan osallistujien toiveiden mukaisesti.

 

Ryhmä 2/ ilma-akrobatia, 8 krt: Lauantaisin klo 12:00-14:00, 156€

Lauantain ryhmä harjoittelee 1.9. alkaen. Harjoituskertoja syyskaudella on 9. Syyslomalla vko 42 harjoituksia ei pidetä. Viimeinen harjoituskerta on 27.10.

Lauantain tunneilla keskitytään ilma-akrobatiaan ja käydään läpi perustekniikoita trapetsilla, rengastrapetsilla, kankaalla ja köydellä. Ilma-akrobatiassa edistyneempiä kurssilaisia ohjataan haastavimpiin harjoituksiin.

Kumpaankin ryhmään mahtuu 20 osallistujaa, voit halutessasi osallistua myös molempiin ryhmiin. Ryhmät toteutuvat, kun osallistujia on kurssilla vähintään 12.

Ilmoittautuminen kurssille on auki nyt osoitteessa https://sorinsirkus.inschool.fi/browsecourses

Lisätietoja kursseista:
Merja Koskiniemi, merja.koskiniemi@sorinsirkus.fi, p. 040-706 6330

 

Kurssia tukee: